reviews

Onze website haalt automatisch de laatste reviews op van Klanten vertellen, Google, Facebook en Tripadvisor en laat die op deze pagina zien.

De reviews van Klanten vertellen zijn altijd ingevuld door mensen die daadwerkelijk bij ons een vlucht hebben gemaakt. Na het vliegen krijg je namelijk een e-mail met een uitnodiging om daar een review achter te laten.

365 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10
Facebook
0 Stars - Based on User Reviews
facebook logo
Google
0 Stars - Based on User Reviews
google logo
Tripadvisor
0 tripadvisor stars
0 Stars - Based on User Reviews
tripadvisor logo
Vlucht boeken Cadeaubon kopen

Klanten vertellen

9

super

Ik heb twee jaar terug een wf deal gekregen, ivm het weer vorig jaar kon ik mijn geboekte vlucht niet maken. Zo blij dat ze mijn ticket zonder gezeur en moeite met een jaar verlengd hebben. top service en een super gezellige piloot en personeel. groetjes marjolein
Zou je ons aanbevelen? Ja
- enkhuizen - 26/09/2021
- ID: f030c577-f5fb-4090-8f9c-d5bb9e98921d -
10

Fantastisch!!!

Voor mijn 50e levensjaar heb ik een rondvlucht van mijn vrouw gekregen. We zouden eerst op zaterdag vliegen maar we hadden gevraagd of Tessel-air op vrijdag middag ook nog plaats had. Dat hadden ze en we waren er mooi op tijd. Het waaide wel hard die dag, windkracht 6-7 Bft maar dat mocht de pret niet deren. Omdat ik iets meer gewicht mee tors dan de h.h. wetenschappers goed vinden mocht ik even op de weegschaal staan. Er moest even overleg gepleegd worden met de piloot waarbij wij buiten mochten wachten, maar wel binnen de hekken. Zenuwen nemen het dan even over, maar al snel kwam de piloot aan en vond dat de vlucht gewoon door kon gaan. Al lopend naar het vliegtuig kreeg ik wat uitleg over hoe het vliegtuig reageert en wat welk onderdeel doet. Hoe een vliegtuig een normale bocht maakt en hoe het een horizontale bocht maakt. En het vliegtuig reageert niet direct op een stuurbeweging. Eigenlijk net als bij een (snelle)motorboot. Aangezien techniek mij altijd interesseert wat uitleg over het toestel (kist genoemd) en het bleek dat deze uit 1973 kwam. Verdikkie bijna net zo jong als ikzelf! :) Tijd om te gaan. Al taxiënd naar de startbaan gereden en dan de lucht in! Omdat het hard waaide was je relatief weinig startbaan nodig om op te stijgen. Eenmaal op hoogte mocht ik de knuppel overnemen en na een korte gewenningsperiode voelt het "lekker" aan. Op aangeven van de piloot boven de Koog de bocht in gezet en parallel aan het strand richting de Cocksdorp. Op aangeven van de piloot de voeten op de pedalen gezet en een "vlakke" bocht gemaakt. Wat voelt dat verschrikkelijk on-natuurlijk aan! Beter kan je een normale bocht maken! Leuk stukje gevlogen waarbij de sfeer in het vliegtuig erg fijn was. Maar aan alles komt een einde, en zo ook zelf een deel van de landing in mogen zetten waarbij duidelijk wordt wat de aanvliegroute is bij een zuidwesten wind. Al met al ont-zet-tend genoten van de rondvlucht bij Tessel-Air. Mijn complimenten nogmaals aan de piloot!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogeveen - 26/09/2021
- ID: 5d3fbc85-bed2-4bf1-855a-8dd1c8131a5f -
10

Famatastisch uitzicht over het eiland

Met zn drietjes een super leukeen mooie vlucht gehad boven texel en een stukje vlieland. Zeehondjes gezien op de zandbanken en alle dorpjes van bovenaf bekeken. Aanrader! En leuke enthousiaste piloot.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 25/09/2021
- ID: b8b15c80-33c7-4a56-9159-d327d7de5a48 -
10

Echt top!!!

Vandaag heb ik m'n vaderdagcadeau ingewisseld: een rondvlucht waarbij ik zelf mocht sturen, m'n beide zoons achterin als passagiers maakte het nog leuker :) Wat een geweldige ervaring! Echt een aanrader, vriendelijke medewerkers, enthousiaste piloot die zichtbaar plezier in z'n baan heeft.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJsselmuiden - 25/09/2021
- ID: a25911a4-f15f-4dd7-a52b-ae90095c938f -
8

Een leuke beleving op een mooie dag in september

We hadden een proefles geboekt en we hebben het heel leuk gehad. We kregen een korte uitleg over de Cessna 172. Na het taxieën naar de startbaan hadden we een mooie start waarbij we op 1000Ft (300m) een rondje over de slufter vlogen. We zijn netjes geland en het leuke is dat je zelf tussen het opstijgen en landen met de stuurknuppel in de handen zit. Het is spannend in een ontspannen sfeer. Erg van het uitzicht genoten en voor herhaling vatbaar. Enig minpuntje is misschien dat de tijd wel erg snel gaat als je het naar de zin hebt ;)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Helder - 24/09/2021
- ID: 57e96c25-7b69-4149-90b2-10ca9ab63c3a -
10

Verjaardagskado

Voor mijn echtgenote een vlucht geboekt waarbij zij zelf kon sturen. Het was een complete verrassing voor haar zij was niet op de hoogte gebracht dat zij ging vliegen (verjaardagskado). Instructeur piloot heeft haar overdonderd door haar persoonlijk uit te nodigen voor de vlucht. Geheel overrompeld ging zij samen met zwager (zat in het complot) als passagier mee. Zij vond het geweldig dit te ervaren. Tessel air; bedankt. Mvrg Herman.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den haag - 23/09/2021
- ID: f8a0abad-1dcb-4a2f-bee9-b401642b68d1 -
10

Machtig mooie vlucht boven de Wadden

Ik wilde graag vliegen met een Cessna, thuis heb ik een vluchtsimulator gebouwd, maar echt vliegen is even iets anders. Samen met de Piloot eerst alles doorgenomen en daarna 40 minuten vliegen. De Piloot doet de Take-Off. Daarna zelf overgenomen. Vliegen over Vlieland en een klein stukje van Terschelling. Goede en duidelijke uitleg van de Piloot, ook tijdens de vlucht en verder een redelijke vrijheid om zelf te vliegen. Zelf weer aangevlogen op de landingsbaan. Super geweldige ervaring, en we gaan weer denken over volgende keer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 23/09/2021
- ID: efbbb38e-b063-409d-abb4-3e7bcf942eb2 -
7

Ongelovelijk leuke ervaring

Leuke vlucht gehad ondanks de wat mindere weer. Jammer dat we de kant van Vlieland niet op konden vanwege oefening van de Luchtachtig. Leuke piloot met een eigen verhaal. Zeker het geld waard!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- OLDENZAAL - 22/09/2021
- ID: a387d02f-e956-4b0e-b039-2725af45d6a5 -
10

Onze rondvlucht boven Texel, Vlieland en Terschelling was in 1 woord geweldig.

Wij hadden elkaar voor onze verjaardagen een rondvlucht bij Tessel Air cadeau gedaan. Voorafgaand aan de vlucht vroeg de piloot ons wat wij wilde, en die keus hadden wij al thuis besproken. We wilde graag over de 3 eilanden vliegen. Namelijk op Terschelling zijn wij ook 2 keer op vakantie geweest en het zou leuk zijn om daar onze herinneringen weer op te halen. Eenmaal in de lucht zorgde de piloot dat wij een rondvlucht kregen die nog heel lang in ons geheugen zal blijven. Top, Super, Adembenemend, Geweldig, Prachtig enz enz. De grote hoeveelheid foto's spreken boekdelen en eenmaal gedeeld op de sociale media gaven ze super veel reacties. Bedankt Tessel Air voor deze geweldige ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Raamsdonksveer - 21/09/2021
- ID: 3ac1ce7d-5e0b-4cda-9a9c-c7872bf7e25a -
10

Relaxed genieten

Leuk een jonge piloot waar mijn zoon naast mocht zitten.Hij lag alles uit hoe het werkte. Hij was vriendelijk 'rustig en vertelde die dingen die van belang waren. Ik voelde me veilig achterin e genoot van het uitzicht. De dag ervoor hadden we een duosprong gemaakt dus ja ...die ervaring was overweldigend en daar dacht ik nog positief aan terug terwijl ik meeging met de rondvlucht
Zou je ons aanbevelen? Ja
- DenHaag - 21/09/2021
- ID: 5ac929cd-953c-4efb-9445-e90ab77cfa26 -
10

Fantastische rondvlucht

Afgelopen weekend hebben we onze ouders, voor de 80e verjaardag van onze vader, een rondvlucht boven Texel cadeau gedaan. En wat hebben ze genoten: het eiland, de Waddenzee en een stuk Vlieland uit de lucht, wat vonden ze het bijzonder. En wij zaten met ons kopje koffie jaloers toe te kijken op het vliegveld. Voor herhaling vatbaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 21/09/2021
- ID: d2d916af-118d-4acb-9020-476241325d19 -
10

Grandioos Genoten

Grandioos genoten van mijn verjaardagscadeau. Piloot Sam was fantastich. Hij was aardig, geduldig en betrok ons 2 jarig dochtertje die voor het eerst ging vliegen bij de hele vlucht. Meneer Aap, kreeg een speciaal plekje en oma was onze co-piloot. We hebben genoten onder de begeleiding van piloot Sam. Een echte aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 20/09/2021
- ID: 69be6b98-4d22-4691-b776-4b91554ded75 -
10

Beeindruckender Blick auf das Wattenmeer

Die Erwartungen die geliebte Insel aus der Luft zu sehen wurden voll erfüllt. Übertroffen wurden diese Erwartungen durch die sensationellen Bilder des Wattenmeeres aus der Vogelperspektive. Der Flug war komfortabel und sehr sicher. Ein Wunsch ist in Erfüllung gegangen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rheinberg - 20/09/2021
- ID: ffa4ec4e-d5cc-428a-ba7f-acef7079f24f -
10

Waanzinnig!

Het was een geweldig ervaring. Ik was voor het eerst met een rondvlucht mee en zou het zo weer doen mede dankzij het weer en natuurlijk de piloot werd een vlucht om niet meer te vergeten. Dank je wel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bovenkarspel - 19/09/2021
- ID: 1a126c0f-d53b-4660-968e-81fb8933e4f8 -
10

Ongelooflijk

Een ervaring om nooit weer te vergeten prachtig hoe Texel en het wad er van boven uitziet
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Loppersum - 19/09/2021
- ID: 5b982fca-a87d-4104-9755-58bb5c766a25 -
10

Fantastische ervaring

Wat onwijs leuk! Super mooi uitzicht vanaf boven en het was erg leuk om zelf het roer in handen te hebben. Aardige piloot die uitleg gaf over het vliegtuig en omgeving. De 2 passagiers waren me kinderen van 12 en 9 jaar, die vonden het prachtig en wilden eigenlijk meteen nog een keer. Ik raad het zeker aan!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 19/09/2021
- ID: 9fddad94-aaa4-4131-8a16-a9890c2c83d8 -
10

Geweldige ervaring!

De eilanden van bovenaf aanschouwen heeft iets magisch. Met zo af en toe een voorbij schietende wolk of een zwerm vogels, zien hoe prachtig het Waddengebied is!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 19/09/2021
- ID: 7b43cf77-b02b-44ea-abb9-91cdef522603 -
10

Super leuke ervaring.

Heel gaaf om het eiland vliegend te ontdekken. Hele aardige en vakkundige piloot. Echt een unieke ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Renswoude - 19/09/2021
- ID: 94fe14b7-87d6-4c9d-a445-e92beb1d5b24 -
10

er is maar 1 woord voor nodig: prachtig!

ik heb onwijs genoten van de vlucht over de waddeneilanden! parallel aan het andere vliegtuigje naast ons maakte het nog mooier. ik heb hele mooie beelden en geweldige herinneringen gemaakt. het was een hele vette ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoorn - 19/09/2021
- ID: 4fcd1980-21e1-41ab-baf9-3fb11d520d15 -
10

Erg geslaagd!

Het was een ontzettend leuke ervaring. Kind mocht naast de pilot zitten en had de dag van zijn leven. Zeker doen als je op texel bent!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den haag - 18/09/2021
- ID: 13b4a91a-933d-4eab-9321-38c36e83e8da -
3

Niet echt een aanrader....helaas

Wij zaten achterin het vliegtuigje waarvandaan je sowieso niet echt foto’s kunt maken. Er werd ook niet verteld waar we vlogen. Sterker nog, er werd niets gezegd. Bovendien konden we door de nevel ook bijna niets zien. Heel jammer. Absoluut de € 210,00 niet waard.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Heerhugowaard - 17/09/2021
- ID: c6a8eaaf-5ae5-4304-a23d-6697a8930892 -
10

Fantastisch

Onze vliegtocht die we op 15 sept 2021 hebben gemaakt was zeer geslaagd. Ondanks de laag hangende bewolking hadden we een goed uitzicht over dit mooie eiland en de piloot wist uiteraard de de beste plekken te vinden. Tijdens de vlucht gaf de piloot regelmatig duidelijk uitleg over de plaatsen waar we overheen vlogen. We vertelden onze ervaring aan 2 andere gasten in ons hotel en die hebben direct ook een vliegtocht gereserveerd en bedankten ons voor deze tip. Voor herhaling vatbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 17/09/2021
- ID: f6ba0c9b-df42-43c5-ab75-644f24f5ee3c -
10

wat een geweldige ervaring

goede rustige piloot, goede vriendelijke service, alles top. ik had dit veel eerder moeten doen en dan een vlucht van een uur of zo. dit is wat ik eigenlijk had moeten worden....
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Julianadorp - 16/09/2021
- ID: d1e08c61-552b-44b7-940f-4377e6e179fc -
9

Prachtige vlucht boven Vlieland

Mooie lage vlucht over strand, Slufter, zeehonden en Vlieland.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Montfoort - 15/09/2021
- ID: c2862222-3197-4fc0-a06f-01dacea6a9ba -
10

Fantastisch!!

Goede ontvangst en introductie. Aardige en kundige piloot voor zover ik kan beoordelen :) Mooi weer geweldig uitzicht
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Huizen - 15/09/2021
- ID: ac706a70-cca1-489b-8ac4-4ad992d7e25f -
10

Geweldige ervaring

Wij hebben onze (bijna) 13 jarige zoon een rondvlucht van 25 min gegeven voor zijn verjaardag. Na het opstijgen mocht hij gelijk het stuur overnemen. Wat een ervaring!! De piloot op onze vlucht was super relaxed, vriendelijk en legde de zaken goed uit. Moeder en opa op de achterbank hebben ook genoten van de vlucht. Zoonlief kan niet wachten totdat we weer een keer op Texel zijn, dan komt hij graag weer naar het vliegveld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Duiven - 14/09/2021
- ID: 80c72a9e-7fe5-4e36-97a1-1f2caded88be -
6

Geweldig!! Dus...., we moeten zuinig zijn op onze waddenzee!!

De rondvlucht op zich was geweldig, al vind ik de tarieven wel wat aan de hoge kant. Verder werd ons pas bij het instappen vertelt, dat een vlucht over het water richting Vlieland niet mogelijk was vanwege militaire oefeningen op dat moment in dat gebied. Wat tevens inhield dat het bewonderen van de div. zeehonden op de zandplaten daardoor ook niet mogelijk was, en we uitweken naar het vaste land (Dn Helder), wat minder interessant was. Een teleurstelling toch. Ik had deze bovenstaande mededeling/bericht graag eerder willen horen van Tessel Air, voordat ik betaald had of men had wat van de prijs af kunnen halen, vanwege deze beperking. Niet gebeurd..., jammer. Wellicht voor een volgende keer ter overweging?? Mvg: Gert de Bruin
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 13/09/2021
- ID: 46fc1bfe-efe0-4a9e-8ba0-897df20cb345 -
10

Geweldige rondvlucht met fijne piloot Kimo

Mooie rondvlucht bij rustig weer en mooi uitzicht over Texel, Vlieland en Den Helder gemaakt met gezellige piloot Kimo, die veel wist te vertellen en ons erg leuke plekken heeft laten zien. Een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ‘sGravenzande - 13/09/2021
- ID: 7d7c191d-7091-4826-97e4-d66d42537a7b -
10

Het was een geweldige ervaring. Rondje om het eiland, boven de kust, langs de vuurtoren.

Het was een geweldige ervaring. Rondje om het eiland, boven de kust, langs de vuurtoren. Verder had ik geluk met het weer, waardoor ik de horizon kon zien. Ik wil volgend jaar weer een weekendje vliegen boeken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ROTTERDAM - 13/09/2021
- ID: a5957cce-fd5d-4eab-8338-519d90ac358a -
8

HEMELS

Ik zat naast de piloot, wat een voorrecht. Alleen het instappen was toch wel wat lastig wanneer je niet zo soepel meer bent. Maar toen ik eenmaal zat was het alleen maar genieten. Wat een prachtige, vaak nog ongerepte natuur van bovenaf te zien. Smaakt naar meer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaandijk - 12/09/2021
- ID: 8f419c2e-f394-4338-901d-edd6c6d809b5 -
10

Waanzinnig!

Wat een waanzinnig leuke ervaring was dit. Zelfs mijn man, die er een beetje tegenop zag om in zo'n klein vliegtuigje te gaan, vond het geweldig. Het is echt een belevenis en het was een hele mooie afsluiter van onze huwelijksreis op Texel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 12/09/2021
- ID: 397c9843-3069-4664-8e49-ecad4b96ee8b -
9

Duidelijk, goed georganiseerd en professioneel

Een kwartier gevlogen met Sam. Inchecken ging snel en soepel. Sam liet ons mooie plekjes zien en kon het een en ander goed uitleggen. Vliegtuig was oud en rammelde maar vloog prima. Jammer dat ervaren piloten nauwelijks betaald krijgen. Ze hebben toch een hele verantwoording? Zonder hen geen veiligheid en geen rindvluchten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Losser - 12/09/2021
- ID: a975bb3d-a4da-4a7d-952d-3fba9b563ed6 -
10

Helemaal in de wolken!

Wat was het een mooie vlucht. Door de lage bewolking zowel onder als boven de wolken gevlogen. Daarna door een gat in de wolk weer de landing ingezet. Ik was letterlijk en figuurlijk helemaal in de wolken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - 11/09/2021
- ID: 05988f7f-5032-4790-a47b-74b8ceaa0bc7 -
10

super mooi!

Tijdens ons verblijf in studio's DE VLIJT hebben we een vlucht geboekt. Onze piloot heeft met name over de wadden bij Texel en Vlieland gevlogen. Indrukwekkend mooi. Vanuit de lucht soms een prachtig abstract landschap. Natuurlijk hebben we ook zeehonden gezien.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- mierlo - 11/09/2021
- ID: 4a574ebd-4825-435c-9154-926bb7ca33f6 -
10

Een prachtige eerste vliegervaring voor mijn dochter

Ik was al eerder van plan om een keer naar Londen te vliegen met mijn dochter voor haar verjaardag, maar door de covid uitbraak was het er nog niet van gekomen, en dit bleek een heel leuk alternatief deze zomer toen we een weekje op Texel waren tijdens onze vakantie. Zo was die eerste keer toch heel bijzonder. Dochter superblij - en wij als ouders ook natuurlijk :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 10/09/2021
- ID: 94675bfb-828c-472c-83c2-39204fc7d655 -
10

Geweldig!

Vriendelijk ontvangst bij Paracentrum Texel en vertaalde zich door naar de vlucht. Ik heb een 'proefvlucht' gedaan van 10 minuutjes. Wat vliegt dat voorbij zeg. De piloot van dienst was ontzettend behulpzaam, kreeg een zeer nette uitleg en heb zelf even kunnen taxien maar vooral het zelf vliegen is grandioos. Zeer zeker voor herhaling vatbaar, maar dan een stukje langer ;-)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 09/09/2021
- ID: 7d3247a8-e2be-42d9-a8f9-1fc7f192a801 -
10

Schitterende beleving,op schitterende dag

Dit was een mooi verjaardagscadeau van mijn vrouw,eindelijk een prachtige vlucht kunnen maken boven mijn geliefde Texel.Met een zeer veilig gevoel nam ik plaats naast een deskundige en zeer vriendelijke piloot.Helaas weet ik niet zijn naam,maar het was op 8 sept om 13.50.Hij maakte ook nog na afloop van de vlucht leuke foto's bij het vliegtuigje, de PH TexDit was mede het prachtige weer een zeer bijzondere ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elsloo - 09/09/2021
- ID: 72362b9b-de89-4dd2-940c-9dbf68fdac3b -
10

Top!

Leuke piloot. Verteld onderweg dingen. Alleen jammer dat we niet over de andere eilanden konden. Nu hopen dat wij winnen zodat we alsnog dit kunnen doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Burg - 08/09/2021
- ID: 8b33bc15-553a-4c5b-b171-f5fd900543c5 -
10

Prachtige vlucht boven mijn eigen eiland

Zeer vriendelijke en keurige ontvangst bij de balie van TesselAir. Vriendelijke en behulpzame Piloot. Mooie vlucht van 45 minuten boven Texel en kop van Noord-Holland Genoten en voor herhaling vatbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Burg - 07/09/2021
- ID: 89ce132c-99cb-4055-934b-40555b025bde -
10

Geweldige ervaring

5/9 nog spontaan een rondvlucht kunnen boeken bij Tesselair. 30 minuten vliegen boven Texel en Vlieland. Een ervaring om nooit meer te vergeten. En wat troffen we het met het weer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leeuwarden - 07/09/2021
- ID: 328d9852-f5e5-476b-ad1d-64c20b016739 -
10

Geweldig

Prachtig om de eilanden vanuit de lucht te zien, de vlucht was een leuke ervaring en we hadden een leuke piloot. Voor herhaling vatbaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- WESTDORPE - 06/09/2021
- ID: a0521aa6-950c-4652-b2fb-bff934192662 -
8

Komt toezegging niet na

Ruim tevoren voor een groep van 15 personen een rondvlucht afgesproken, drie vluchten van 45 min, kosten € 1255,50. Verzocht om een groepskorting. Ontving, 10 juli, een ondertekende mail met : “Bij het inchecken kunnen we kijken wat voor korting er mogelijk is”. Echter bij het inchecken was de mail en degene die ondertekende zg niet bekend bij Texel Air……?? Na thuiskomst driemaal betreffende mail teruggezonden met verzoek om een reactie……….geen enkele reactie……… Dit is misleiding, hoort bij de categorie oplichting! De piloot en de luchtverkeersleiding waren wél professioneel en “kleinschalig-“vliegen is altijd wel leuk. Nader: Het uitblijven van een reactie was de grootste frustratie, leiding heeft uitgebreid aangegeven dat dit zeker niet de bedoeling was, miscommunicatie en vakantie. Ook intern is eea aangepast, zodat de suggestie van korting niet meer zal voorkomen. Ben tevreden met de genomen maatregelen en zal zeker weer een vlucht boeken "zonder frustratie".
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ermelo - 06/09/2021
- ID: 47869680-3d43-486b-a60f-ac4eb15fb35b -
10

Geweldige ervaring!!

Ervaren en rustige instructeur. Uitleg van waar we ongeveer zijn en een heel erg mooie vlucht gedurende een uur. Het is een "once in a lifetime experience"! Je gaat spijt krijgen wanneer je niet gaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- HENGELO OV - 05/09/2021
- ID: 996d041f-a8fd-4d03-99cf-ddf8689b9d49 -
10

Fantastisch

Een geweldige ervaring om eens zelg te vliegen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dekker - 05/09/2021
- ID: 32e2bc9c-bbeb-43fb-a08d-bcc20eb9e472 -
10

In de wolken, letterlijk en figuurlijk

Het was geweldig, leuke piloten ( 2 vluchten gemaakt) die veel vertelde en mijn zoons een super kennismaking gaven met vlieglessen. Echt zo'n ervaring die levenlang bij blijft.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veenwouden - 05/09/2021
- ID: 7ed3052c-8a93-451f-a561-34153e13d241 -
8

Super mooie ervaring

Super mooie ervaring, enthousiaste piloot... al met al echt een aanrader om mee te pakken als je op Texel bent! Wij hadden de vlucht van 45 minuten, waarbij de piloot over de Wadden vloog. Heel indrukwekkend om de kuddes zeehonden te zien liggen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Opmeer - 04/09/2021
- ID: 5acc9806-57b7-4834-b076-c5e216ac887b -
10

Een onvergetelijke ervaring

Vandaag een rondvlucht gemaakt vanaf Texel, over Vlieland en toen naar Terschelling met als bonus een extra rondje over ons zomerhuisje in Midsland aan Zee. Wat hebben we genoten van alle herkenbare punten maar ook van de prachtige kleuren op het Wad. Piloot Roel heeft ons een prachtige middag bezorgd. Een onvergetelijke ervaring. Een aanrader voor iedereen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drachten - 04/09/2021
- ID: e0ab36e7-bdb9-411b-abb6-53055f74afc5 -
10

Ik heb echt genoten en geen moment bang geweest!

Mijn man en ik komen minimaal 2x per jaar op Texel waar onze dochter een chalet heeft. Vanuit haar tuin zien we de parachutespringers met regelmaat naar beneden komen. Op een dag zegt mijn man:" Zullen we een rondvlucht boeken? Helaas door Corona moesten we nog wachten maar afgelopen vrijdag was het zover. Ik heb best wel last van hoogtevrees en dacht , zal ik dat wel durven? Roel onze piloot was heel relaxed en nam zelfs even tijd om een foto van ons te maken. Voor de kinderen natuurlijk! Het opstijgen,het vliegen , zijn verhaal onderweg was zo boeiend dat ik helemaal vergat om foto' s te maken ,helaas! Het half uur was zo om. Een geweldige ervaring en de opmerkingen van de kinderen " cool" " gaaf" " Was het leuk en hebben jullie een lootje getrokken wie voorin mocht? maakten het extra leuk! Vriendelijke groet Theo Bartels(77) en Virginia Bartels (70)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bartels - 04/09/2021
- ID: 735ec77d-3187-4b5b-beb2-33c0e79c1620 -
10

Het was fantastisch

45 minuten was voor ons tekort.volgede keer een uur
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wilhelminaoord - 03/09/2021
- ID: faa15c43-36e7-44d3-884a-0661cb37b21b -
7

Mooie vlucht, maar....

We hebben een prachtige vlucht boven een deel van Texel, Vlieland, Terschelling en een stukje Ameland gemaakt. Helaas hadden wij, 2 personen, niet verwacht dat er nog een passagier bij zou komen. Resultaat was dat wij achterin belandde. Mijn ervaring was dat er meer rekening gehouden werd met de passagiers rechts in het toestel. Ik zat links achterin en heb veel zee en zandplaten gezien, ook mooi, terwijl de personen rechts de eilanden hebben gezien. Misschien had ik van tevoren meer mijn wensen moeten aangeven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 03/09/2021
- ID: e2e552ab-b0ce-4bc4-a477-385c50931474 -
8

Kort maar prachtig

Vakantie op Texel toen kwam via social deals een leuke aanbieding voorbij die ik cadeau gegeven heb aan mijn man. En zelf als passagier meegevlogen. Wat een belevenis. Echt super ervaring en leuk om Texel ook eens vanuit de lucht te kunnen zien. Ik zeg boeken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Grou - 02/09/2021
- ID: ff35fa27-0135-4f0e-9509-e4376b09fd24 -
10

Geslaagde luchtdoop!

Een weekje op Texel en toen kwam ook een rondvlucht ter sprake. Mijn vrouw en ik hebben dit kort besproken en - ondanks de behoorlijke prijs - besloten dit als verrassing voor onze (bonus)zonen van 12 en 10 te doen. Ze vonden het fantastisch en hebben zeer genoten! Bedankt voor de fraaie vlucht!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Valkenswaard - 02/09/2021
- ID: d59890d5-09fc-4ed0-9d47-9aed26b62530 -
10

Geweldig geweldig een prettige ervaring met eenleuke piloot.

Boven verwachting een prachtige vlucht gehad. Ook dat je zelf ook even sturen mag. Toppie.!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oostwoud - 02/09/2021
- ID: 48ef7cc4-06a3-4aec-ac15-4b8315e337ae -
10

Super

Was een super vlucht, de piloot wees ons nog op de zandbank met zeehondjes. Voor herhaling vatbaar. Top.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJsselmuiden - 02/09/2021
- ID: cef1ee8d-5316-47f7-818f-6d104800aca4 -
9

Fantastisch!

Piloot Sam heeft er een prachtige vlucht van gemaakt. Langs allerlei leuke en herkenbare punten, vertelde over de bijzonderheden er van. Helaas liet de zon ons in de steek maar hij vond toch nog een gaatje in de wolken waardoor we boven het wolkendek kwamen. Wat een fantastisch plaatje, net een poollandschap. Door de wolken naar beneden, boven het wad waar heel veel zeehonden op de banken lagen en we Vlieland en Texel van bovenaf goed konden bekijken. Al met al een geweldige rondvlucht, dat smaakt absoluut naar meer.... Bedankt voor deze mooie rondvlucht!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Julianadorp - 02/09/2021
- ID: 64485629-73f4-4876-a5d7-fd6841dccf10 -
10

Leuke ervaring

Leuke ervaring mooi zicht vanuit de lucht met een aangename piloot.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Mol - 01/09/2021
- ID: 9f985910-dbc1-42ba-98b0-37cc36879ccf -
10

Adembenemend

Wat begon als een spontane toch wel brutale actie liep uit op een ervaring om nooit te vergeten. Het begon allemaal doordat we bij het vliegveld gingen kijken, en wanneer je al die blije mensen uit een vliegtuigje ziet stappen wordt je toch echt wel nieuwsgierig. Wij hebben onze stoute schoenen aangetrokken en binnen bij de balie gevraagd of er nog een plekje vrij was voor vandaag, en dat was er, wie had dat gedacht. Met 20 minuten konden wij een rondvlucht maken. Piloten zijn erg vriendelijk en vertellen duidelijk waar er naart oe wordt gevlogen. Tijdens de vlucht wordt er rijkelijk verteld waar we op dat moment boven vliegen en zo kom je nog meer te weten over dit prachtige eiland. En vanuit de lucht zie je zoveel mooie verscholen stukjes natuur. Na de vlucht maakt de piloot uiteraard nog even tijd om een foto te maken van de passagiers na de vlucht. Al bij al, zeker de moeite waard!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- BRUMMEN - 01/09/2021
- ID: 4a3c2b84-c6f7-405d-b385-765b169600d7 -
10

Helemaal geweldig

Een top ervaring om mee te maken komen al jaren op de eilanden maar om ze vanuit de luchtvte zien is een aparte ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 01/09/2021
- ID: 97d38d88-7ce3-47e1-9f04-cd41c6a96ca2 -
9

Geweldig

Fijne piloot die veel uitleg geeft wat er beneden te zien is. Voor herhaling vatbaar
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lommel - 01/09/2021
- ID: f8c97408-a3a4-478e-8173-38bda38b74a6 -
8

Indrukwekkend mooi en bijzonder

Fijn om onder begeleiding van een piloot zelf te kunnen vliegen, na uitleg gehad te hebben. Opstijgen en landen uiteraard door de piloot. Toffe ervaring, en wat voelt het vrij om zelf te kunnen vliegen. Zeker aan te raden, want Texel zien uit te lucht is waanzinnig! Zeker aan te raden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoorn - 01/09/2021
- ID: b777529d-beeb-46a3-afd7-2ae08df5da8b -
9

Geweldig mooi

Lang naar uit gekeken ivm corona, als cadeau gekregen vorig jaar en nu eindelijk uitgevoerd, zelf gevlogen, geweldige ervaring, volgende keer ga ik langer, smaakt naar meer! En een hele leuke piloot, bedankt! Groet, Eduard Dragtstra
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogezand - 01/09/2021
- ID: 14c0492b-7a5e-4dd7-80d8-42d1e710def2 -
10

Onvergetelijk voor de kids..

Hadden voor de kids de proefles geboekt als verrassing op vakantie. Ze vonden het super cool om zelf te mogen vliegen onder begeleiding van een ervaren en vriendelijke piloot...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boxmeer - 01/09/2021
- ID: bf49bf75-a8fb-4b0f-89c6-59a9dadb2279 -
9

Een heel leuke vlucht waarop ik veel mooie foto's kon maken

Wij boekten een vlucht van een uur, omdat we meer wilden zien dan alleen een klein rondje Texel! En de piloot liet ons veel meer zien dan wat wij vooraf bedacht hadden. Prima meegedacht dus.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Swart - 31/08/2021
- ID: 3d350894-adc5-44d7-9b91-ba7f296e595c -
10

Fantastisch!!

Dit was voor onze dochter de eerste keer dat ze in een vliegtuig stapte. Voor haar was deze ervaring in 1 woord fantastisch. Wat heeft ze genoten, zeker door een stop op Ameland, waardoor ze echt heel veel heeft kunnen zien. Zeer sympathieke piloot met fijne omgang.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goes - 31/08/2021
- ID: d8a1df26-3231-455a-819a-ef371ce4faf6 -
10

Onvergetelijk. Aanrader!!!

Het was mijn eerste keer in een vliegtuig. Goede uitleg door de piloot en deze vlucht zal ik nooit meer vergeten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schinnen - 30/08/2021
- ID: cf76aa3b-7529-4ecc-9113-7d22e1c49506 -
10

Een unieke ervaring

Een super ervaring, een vriendelijke piloot die de leuke plekken van het eiland laat zien
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 30/08/2021
- ID: 02b9d4b8-7308-4743-95fb-63e2566c1eec -
6

Super toffe ervaring, maar administratief een zooi

Het vliegen was geweldig. De mensen zijn aardig en 1 van onze kinderen vond het super eng en daar was alle aandacht voor en er wordt met ons mee gedacht in oplossingen. Echt een dikke pluim voor de piloten! Administratief is het een zooitje, ze werken met diverse prijzen en dat weten ze zelf niet. Uiteindelijk hebben we teveel betaald en dat zouden ze terug betalen, maar dat is tot op heden nog niet gebeurd. Als ook dit netjes was gedaan zeker 5 sterren waard.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zutphen - 30/08/2021
- ID: 9546cf9a-9207-4e1f-9d57-2d30614711f1 -
9

Geweldige vlucht!

Hele leuke vlucht van 30 minuten boven Texel en een stukje Vlieland! Zelfs zeehonden gezien!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 30/08/2021
- ID: 2f00f66d-0d49-439f-ab28-b34417153cea -
8

Leuk

Mooi om over de Waddeneilanden te vliegen. We hebben er van genoten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bodegraven - 29/08/2021
- ID: 023817bf-4f2c-40c6-9904-2da371c3523d -
10

Fantastisch

Een hele prettige vlucht gehad vanuit de jumpseats. Vooraf goed begeleid door de piloot die van alles wist te vertellen over de PH TEX, erg interessant. Vervolgens de vlucht gemaakt met een relaxte start en landing. Onderweg een mooie vlucht met mooie beelden vanuit de lucht op ongeveer 500 meter hoogte. De piloot wees dingen aan en legde uit. De robbenbanken waren het leukste om te zien, evenals de basis waar het leger traint op Vlieland. Een fijne ervaring en we komen zeker een keer terug!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogeveen - 28/08/2021
- ID: 64e64613-9ff5-4694-a818-da6b8fb407a6 -
9

Amazing!!

Wat een gave ervaring en wat een uitzicht! Hoe tof dat je zelf de mogelijkheid hebt om te sturen. Erg vriendelijke piloot, duidelijke uitleg van te voren! Desondanks een kleine lek van brandstof volle vertrouwen de lucht in gegaan! Zeer zeker voor herhaling vatbaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Essen - 28/08/2021
- ID: b54cd88a-04a0-434b-b3bc-268498ba6b30 -
9

Super leuke ervaring

Vandaag een rondvlucht van een half uur gemaakt met twee personen. Een dag later dan gepland omdat op de eigenlijke dag de wind te hard was. Hier werden we keurig op tijd voor gebeld en niets was te moeilijk om de afspraak te verzetten. Dus één dagje later alsnog de lucht in. Vooraf alle documenten en informatie ontvangen. Na ons gemeld te hebben mochten we even wachten en korte tijd later kwam de piloot ons halen. Vooraf een korte instructie gehad over de vlucht. In eerste instantie mochten we niet over Vlieland vliegen ivm oefeningen van de luchtmacht maar omdat deze afgelopen waren kregen we toch toestemming. Uiteindelijke Vlieland en Texel van boven en in alle rust mogen zien. De piloot gaf hier en daar nog wat uitleg en informatie over de grond beneden maar ook over het weer. Erg leuk om te doen en zeker een aanrader als je op Texel bent.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Duiven - 28/08/2021
- ID: 81de8847-a9b7-4e4f-a04d-8c3334aea0e4 -
9

Top ervaring!

Tijdens onze vakantie een rondvlucht boven Texel gemaakt. Eerst even spannend maar bleek een super mooie ervaring te zijn! De slufter, zee, vuurtoren, Den Burg en de Koog gezien, allemaal dankzij goede piloot Roel! Uiteindelijk zonder angst geland, is zeer de moeite waard!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 27/08/2021
- ID: f88da5ae-6742-431a-9e00-11a783e2af2f -
9

Geweldig.. Gaaf

Vond geweldig had ook naast me ook een topper van een piloot
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 27/08/2021
- ID: 76d84701-a0a8-483a-80a2-3e5373bb07c6 -
10

Geweldig.

Zo gaaf om onze favoriete plekje vanuit de lucht te zien, en nieuwe plekken te ontdekken. Onze piloot vertelde veel over texel tijdens de vlucht, gaf aan waar de hotspots waren en de onbekende plekjes.dit alles op ee 'n rustig tempo vliegend.hij gaf duidelijk aan waar we gingen draaien en bij lucht zakjes almetal..een bijzondere ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwijndrecht - 27/08/2021
- ID: 18984a0b-96f6-45ab-b41e-6abd5a252b83 -
10

Super

Leuke ontvangst en belangstelling. Enthousiaste piloot. Echt een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieterveen - 27/08/2021
- ID: 843682ec-077f-45e4-986d-90b923cf01bb -
8

Geweldige ervaring!

Wat een mooie ervaring, en wat mooi om Texel zo van bovenaf te zien. Heel gaaf om dit een keer meegemaakt te hebben. Ook een hele fijne piloot.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den bosch - 27/08/2021
- ID: 48a5bb55-b24b-454f-8398-0f2bfb2b0900 -
10

Supergaaf

Ik vond het een supergave beleving, het is niet moeilijk en toch ben je echt gefocust op het vliegen, hoogte en richting… Gelukkig zit de echte piloot naast je dus kan er niks gebeuren en heb je ook tijd om van het schitterende uitzicht te genieten. Echt een aanrader!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeist - 27/08/2021
- ID: 40b683f1-611f-4178-8ce9-1716e7a08a92 -
10

Super mooie ervaring

Wij maakte voor de eerste keer een rondvlucht met ons dochtertje van 5 jaar. We vonden het super leuk. En de piloot ( blonde jongen ben even zijn naam kwijt) vertelde van alles onderweg dus we hebben ook dingen geleerd :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vught - 26/08/2021
- ID: 12c7fcdd-2e19-4032-9ea3-fb6e7ef18a44 -
10

Rondvlucht met gezin

Het was super Uitleg van Jos gehad en smooth and easy de lucht in. Daarna kort zelf het vliegtuig overgenomen Was een leuke ervaring en zeker een aanrader
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoor - 26/08/2021
- ID: ac90852e-c9cd-491c-a040-70ed00f686c3 -
10

Mooie vlucht gehad.

Na een kleine angst om te vliegen, toch gedaan, goede begeleiding van de piloot gehad. Een ervaring om nooit meer te vergeten. Samen met mijn vrouw genoten van een fijne, rustige en prachtige rondvlucht boven Texel .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ambt Delden - 26/08/2021
- ID: 9d9741f4-817e-431d-b6ff-21d0ebb7387b -
8

Mooie ervaring

Prachtig om de waddeneilanden vanuit de lucht te zien. Jammer dat mijn raam vies was, die tip heb ik de piloot wel gegeven voor mensen die graag foto's maken. Misschien heb ik niet goed gelezen, als er militaire oefeningen zijn op Vlieland is het niet mogelijk om naar Ameland te vliegen en kun je dus alleen richting Den Helder met een lange vlucht. Of je gaat vanaf dat moment boven de wolken vliegen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeist - 26/08/2021
- ID: a1aa415c-9a92-45ad-a8b2-e4a99b206cb1 -
10

Grandioos!

Texel is prachtig, maar vanuit de lucht helemaal. Zelfs met een "jumpseat" ticket is het een prachtige ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Weert - 26/08/2021
- ID: 9e0ac433-589d-4f75-9c95-dac1b73e5535 -
8

mooie vlucht gehad met mijn kleinzoon

het mooie weer hielp er zeker mee maar het was vooral een mooie vlucht met een prettige piloot
Zou je ons aanbevelen? Ja
- LEERDAM - 25/08/2021
- ID: 65e3849f-995a-491c-bb11-66dc8b9cd973 -
10

Onvergetelijk mooi

Gisteren (24-8-2021) om 18:00u een rondvlucht gemaakt van een uur. We hadden geluk omdat er iemand af gezet moest worden op Ameland. We zijn iets later vertrokken dan gepland maar daarna volgende er een fantastische vlucht boven de wadden. Super helder zicht en een bijzonder mooi uitzicht op de eilanden en de Waddenzee. Na een korte stop op Ameland vlogen we weer terug naar Texel waar we met een brede glimlach en een mooie herinnering uitstapte. Wij zouden iedereen een rond vlucht aanraden en doe de rondvlucht van een uur dan maar, want je raakt niet uitgekeken daar boven de eilanden. Een dikke 10 voor de piloot en Tessel air.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sibculo - 25/08/2021
- ID: 8829e5ef-e4ae-46bb-810b-ecc535ecf3e1 -
10

Geweldig voor de kinderen.

Doen! Rondvlucht van 15min is al super.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rooi - 25/08/2021
- ID: ca69fe77-b4a9-493d-8779-c476eb34c24b -
10

Ge-wel-dig

Als verjaardagscadeau met mijn twee zoons een rondvlucht gedaan. Via de website was het volgeboekt maar we zijn op de bonnefooi naar het vliegveld gegaan en daar bleek nog een rondvlucht van een uur voor drie personen beschikbaar. Gelijk geboekt. De prijs viel me eigenlijk nog reuze mee. Aardige piloot die met ons over de Waddeneilanden heeft gevlogen tot Ameland! Ook zeehonden gezien. Wat een belevenis. Jongste zoon (16) mocht zelfs even zelf sturen/vliegen. Hij is zo trots! Echt een ge-wel-dige vlucht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Woerden - 24/08/2021
- ID: e6b46ede-79d3-4140-8a95-7e8ca8a13713 -
10

Geweldig!

Het was echt super leuk! Goede uitleg ook gehad. Zouden het zeker nog een keer doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - 24/08/2021
- ID: b22fd392-58a5-473e-abab-e64960d9a906 -
10

Geweldige ervaring met een goede instructeur

Vandaag mijn eerste vliegles gehad bij TesselAir. Een kadootje van mijn vriendin. Echt genoten van de vlucht én het zelf mogen vliegen. Super relaxte instructeur (al moet ik eerlijk bekennen dat ik zijn naam niet meer weet) die alles rustig en duidelijk uit heeft gelegd! Hij had rood/blond haar en aangezien wij beide roodharigen zijn was dat een grappig aanknopingspunt. Kortom; Mooie vlucht over Texel met waanzinnig uitzicht en super ervaring om zelf te mogen vliegen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Houten - 23/08/2021
- ID: 6774d855-678c-4623-ad9c-cc63e7fd3311 -
10

Geweldig om het eiland van boven ook te zien

We (vader met twee zoons) werden netjes ontvangen en alles ging heel snel bij het inchecken. De vlucht was fijn en we vlogen eerst richting het noorden van Texel en daarna langs de kust naar het zuiden en over Noorderhaaks via Oudeschild weer terug. Erg leuk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nederland - 23/08/2021
- ID: 65cb9f3a-ab59-4b9f-89a3-d87974d3642b -
9

Mooi uitzicht

Goede service ze zijn ook erg klant vriendelijk ,leuk tegen de kids. En het uitzicht is ongelofelijk! :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijkerk - 23/08/2021
- ID: af64bcb5-21d5-4eaa-acfe-e766b471b49c -
8

Super ervaring!

Met ons gezin (4 personen) een rondvlucht van een kwartier mogen maken. Onze zoon had nog nooit gevlogen. Het was een super ervaring, heel anders dan de commerciële luchtvaart. Texel beleven vanuit de lucht, we hebben genoten, het was helaas zo voorbij!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maassluis - 23/08/2021
- ID: c48b8125-13c5-4c93-9ac0-dfbf959f834f -
10

Onvergetelijke vlucht!!

Ontzettend genoten van deze vlucht. Uniek om Texel en een stuk van Vlieland zo te zien!! En ook wel een beetje spannend! :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 21/08/2021
- ID: 1527bd9a-411f-4d80-a41e-fb9209485ecf -
9

Het was fantastisch.

We hadden een vlucht van een half uur. De piloot vroeg wat we wilden zien. Graag richting Vlieland over de noordpunt van ons eiland, het Eierlandse gat en de Vliehors. Halverwege Vlieland draaiden we om om over de Waddenkant terug te vliegen. Veel zeehonden zien liggen op de plaat. Toen we wilden landen was er een vliegtuig op onze landingsbaan zodat we nog een rondje over Oosterend en Oost "moesten". Niet verkeerd! Een fantastische ervaring met een (v)aardige piloot.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Burg - 21/08/2021
- ID: 3af47b5a-8af2-48a8-8b46-b5019725fd99 -
10

Geweldige ervaring.

Erg gaaf om Texel en de waddenzee van bovenaf te zien. Piloot Sam was zeer kundig en aardig. Op verzoek doet hij een flyby op de veerboot van Terschelling waar op dat moment vrienden zaten. Zeehondjes gezien op de zandbanken, echt top. Een half uur lang genoten!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gendt - 21/08/2021
- ID: bb79b85e-4306-40b6-b027-3dac0e191e08 -
10

Geweldig!

Geweldige rondvlucht van een uur gemaakt boven de Waddeneilanden! Leuk om dat van bovenaf te bekijken! Super ervaring en de piloot was zeer kundig! Soepele start en landing!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 21/08/2021
- ID: d23102c2-b864-4d73-ab7e-473f3456bf53 -
9

Fantastisch

Had uit de reviews gelezen dat 15 min te kort was.Hierom vlucht van 1 uur genomen en dat was echt toppie!Raad dat ook iedereen aan.We hebben genoten thnx hiervoor!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogvliet - 20/08/2021
- ID: 67237917-507c-417e-8320-06b6b3fc143d -
10

Super gaaf!

Wat een mooie rondvlucht! 45 minuten genoten. Gevlogen boven Texel, Vlieland en Terschelling. Prachtig uitzicht over de mooie natuur. We gaan zeker nog een keer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waddinxveen - 20/08/2021
- ID: 43ad7043-3f1f-404f-9b21-64a851a2ce03 -
10

Super

Super leuk Super mooi Super bijzonder!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Molenaarsgraaf - 20/08/2021
- ID: f334cb8e-61d3-4b88-a739-11ac19bc1967 -
9

Goede vlucht

Was een mooie rondvlucht
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oldenzaal - 19/08/2021
- ID: fa0ba94d-ead1-4524-b843-a899c25aedf7 -

Google, Facebook & tripadvisor

data nog niet gekoppeld