reviews

Onze website haalt automatisch de laatste reviews op van Klanten vertellen, Google, Facebook en Tripadvisor en laat die op deze pagina zien.

De reviews van Klanten vertellen zijn altijd ingevuld door mensen die daadwerkelijk bij ons een vlucht hebben gemaakt. Na het vliegen krijg je namelijk een e-mail met een uitnodiging om daar een review achter te laten.

516 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10
Facebook
0 Stars - Based on User Reviews
facebook logo
Google
0 Stars - Based on User Reviews
google logo
Tripadvisor
0 tripadvisor stars
0 Stars - Based on User Reviews
tripadvisor logo
Vlucht boeken Cadeaubon kopen

Klanten vertellen

10

Wohh even als een vogel boven de eilanden vliegen

Fantastisch om als een vogel zo vrij boven de eilanden te vliegen en de wereld van boven te bekijken. Bij opstijgen wel turbulentie maar boven heerlijk soepel uit vliegtuig alles gezien. Zelfs de afsluitdijk in de verte. De zeehonden lagen ook te zonnen. Wat een ervaring! We zouden zo weer willen vliegen en nog meer bekijken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Houten - 27/05/2022
- ID: 941a4ff0-b214-4039-9b64-e7eff1435fbb -
10

Gaaf

Zo gaaf...onze piloot vroeg aan ons ook nog of we zin hadden in een sportief bochtje.ik vroeg eerst wat hij bedoelde. Ondanks mijn angst die ik steeds meer probeer te overwinnen zei ik doe maar! Zo blij dat ik dat gezegt heb. Wat gaf dit een enorme kik zoveel adrenaline die vrij kwam. 1 woord geweldig en wat een uitzicht!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 26/05/2022
- ID: 52852bb2-af44-482b-b446-b63de666ea2b -
8

Mooie rondvlucht!

Een mooie rondvlucht gemaakt over texel, helaas was het snel voorbij! Dus de volgende keer willen we langer ;)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lekkum - 26/05/2022
- ID: 2bec550f-409a-4759-b84c-6004ecfcfdfe -
10

WAANZINNIG!

Leuke vlieger die zelf ook vond dat we een perfecte dag hadden gekozen: hij maakte zelf ook foto's, zo mooi was de bewolking. Halfbewolkt met mooie wolkenkolommen waar we (ik) om heen stuurden als ware het pylons bij een vliegrace. Nog even een indrukwekkende stall gesimuleerd en daarna mocht ik oplijnen met de baan maar de piloot maakte de landing af want er was vlak boven de grond behoorlijke turbulentie. Bedankt Tessel Air, ik ben de naam van de piloot helaas vergeten maar hij weet vast nog wie ik ben.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Helder - 25/05/2022
- ID: b13ac877-7b3b-49ee-aa69-01eb684b6099 -
8

Top top het was een belevenis!!

Top belevenis
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wognum - 25/05/2022
- ID: 81052e91-d48f-4461-838f-78be4f13e340 -
10

Fantastisch

Vlucht om 16.45 was met een toppiloot, die veel informatie deelde en rekening hield met onze mensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den rijn - 24/05/2022
- ID: 6ef37992-ff9b-4fbc-9eac-a944b607119a -
8

Goede fijne piloot

Rustige vlucht beetje veel wind Genoeg gezien Aparte ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ruurlo - 24/05/2022
- ID: 69123426-a51d-4b91-9db2-ab98dfd2063e -
8

Was super

We hadden 45 min rondvlucht na 20 min was er iets niet goed met een meter gingen we terug voor de veiligheid dat vonden we top daarna zijn toch nog de lucht in gegaan de andere kant op kom zeker weer terug
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ouderkerk aan de Amstel - 24/05/2022
- ID: e221a3b9-7235-4dcd-bd51-2d0371165318 -
9

G E W E L D I G

Het was super mooi om te zien!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Grubbenvorst - 23/05/2022
- ID: 946fd6d3-90e7-4178-b98a-3966efe1fb94 -
6

Het was vet om zelf te mogen vliegen

We Woude opstijgen maar er kwam een trauma helikopter langs en daarom moesten we even wachten en toen nog ik zelf vliegen en toen gingen we landen maar het was zo vet en ook nog me sertifikaart was ook heel vet
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 23/05/2022
- ID: e4c3014f-9586-425b-a732-bd750996d374 -
9

Geweldig

Het vliegrondje was een cadeau van mijn kinderen voor mijn 86e verjaardag! Kleine tegenvaller was dat voor mijn kinderen geen plekje was in het vliegtuig. Tijdens boeken leek het mogelijk om dit op de dag zelf nog te kunnen bijboeken, helaas is dit niet gelukt. Een tip van mij is om direct tijdens reserveren passagiers bij te boeken. Verder was het schitterend om mee te maken. Ik kom al zoveel jaar op Texel, het was super om het eiland vanuit de lucht te zien. de begeleiding van de piloot was ook top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 21/05/2022
- ID: 222bf7a2-ae67-4650-b35a-ee2a743f2baa -
10

Prachtig

Vond het prachtig om 10 minuten over het prachtige texel te mogen vliegen. Mocht zelf sturen, ik had wel veel langer willen vliegen, het was genieten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Scharnegoutum - 20/05/2022
- ID: e2472f5c-5b35-4952-8e00-624f0d64780a -
9

Fantastisch!

Met Bram als enthousiast piloot op onze vlucht met de Cesna 172 PH-TEX, een fantastische rondvlucht van een uur gemaakt. Waarbij we over de Noordzee de eilanden Texel, Vlieland en Terschelling een "bezoekje" brachten. Vervolgens via de Waddenzee terug naar Texel. Óók nog zonnebadende zeehonden gespot. Het toerental van de motor liet Bram meteen een stukje zakken om de dieren niet teveel te storen. Helaas weer veel te snel terug op de "basis" het vliegveldje van Texel. Het was genieten tijdens de vlucht. Bedankt Bram!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 19/05/2022
- ID: a32029c2-3d92-426d-b0ee-2cf286571c51 -
8

Onbeschrijfelijke ervaring!

Een prachtige dag, de zon scheen helder en de lucht was blauw. Samen met piloot Roel mocht ik mijn droom laten uitkomen. Een rondvlucht maken boven Texel en Vlieland waarbij ik zelf het vliegtuig mocht vliegen. Roel wist deze ervaring echt compleet te maken door de weetjes over de eilanden en de theorie over het vliegen. Bedankt! Er is voor mij een droom werkelijkheid geworden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Deventer - 19/05/2022
- ID: 4fbb55a5-b9de-4b71-b1d6-4f52732aaa74 -
10

Een leerzame rondvlucht boven Texel

We troffen een bekwame instructeur, die op al onze vragen een antwoord had. We hebben genoten van dit vliegtochtje boven Texel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wervershoof - 18/05/2022
- ID: df8389d6-2a65-41a9-a541-28448e82fc38 -
10

SUPER!!!

We hebben lekker een rondje gevlogen met super mooi uitzicht met ook veel zeehonden tezien.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den bommel - 17/05/2022
- ID: a325e248-3972-44db-8818-8d82ecf90e59 -
10

Geweldig

Heel erg leuk, mooi en relaxed. Top instructeur die echt heel duidelijk was. We hadden prachtig weer boven de wadden en hebben zeehonden gespot. Top ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Edam - 16/05/2022
- ID: 9f132949-0828-4915-b68c-116a4a125b9e -
10

Op grote hoogte

Fantastische ervaring. De piloot vertelde met veel enthousiasme.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoorn - 16/05/2022
- ID: ec081012-e415-47da-ac1f-5a1dc7edc14a -
9

We hadden fantastisch weer voor een fantastische vlucht met Roel

Spannend om eens in een klein vliegtuigje te stappen en een rondvlucht over Texel. Onze piloot Roel was een aangenaam persoon om deze bijzondere vlucht met ons te doen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Andijk - 15/05/2022
- ID: b4469de6-00d8-4d29-8042-6e591f52a626 -
10

Geweldig!!!

Top vlucht gehad, vriendelijke ontvangen bij de balie en daarna goed opgevangen door de piloot. Daarna een topvlucht gehad, veel gezien en genoten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delft - 14/05/2022
- ID: be49ce38-9af7-481f-8835-1c6441782f69 -
10

hele leuke mensen die bij jullie werken! leuke briefing, supermooie vlucht met een leuke piloot!!

wat ee toppertje vandaag, super mooi weer met een leuke briefing en een hele leuke piloot!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ZWAAGDIJK-OOST - 14/05/2022
- ID: 425dc481-dcbc-4970-98ab-379fcd9702b8 -
10

Gewoon geweldig

Wij voelden ons in de zevende hemel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 14/05/2022
- ID: eb5f0313-ae32-4276-9c99-2cdcac5cbda5 -
10

Fantastisch

Heel erg leuk , ook wel beetje spannend vanwege de harde wind. Onze piloot was echter zo zelfverzekerd en professioneel dat we met alle vertrouwen hebben gevlogen en genoten! Groet, Maike en Renè
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sneek - 14/05/2022
- ID: d65492a9-1d72-410f-8ca1-95d17b54ddeb -
10

super leuke ervaring: zelf vliegen!

Het was een fantastische ervaring voor Robin (die nog nooit had gevlogen) om een vliegtuig te besturen. Na de uitleg rondom en binnen het vliegtuig, mocht hij 15 minuten zelf vliegen. Heel relaxte ervaring dankzij Bram, de piloot. Big smile naderhand en natuurlijk vette foto’s en filmpjes gedeeld op Insta!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sijbekarspel - 10/05/2022
- ID: d28fecea-64a1-477a-8eac-f355d024c973 -
10

Topvlucht met perfecte landing

Wij hebben net een geweldige vlucht gemaakt boven Texel en Vlieland . Ook nog de zeehonden gezien. Zou het iedereen aanbevelen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 10/05/2022
- ID: 5a58cf0a-07aa-4bff-a817-c9e5b8d6c176 -
10

Fantastisch

De piloot was erg aardig. Het weer was fantastisch. Het uitzicht was prachtig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gierveld - 10/05/2022
- ID: 1aecfa4d-51b4-49c5-9bae-6663289eec28 -
10

Heerlijk

Naast gewone vliegreizen heb ik alleen eens een vlucht per helicopter gemaakt. Maar deze rondvlucht per cesna 172 vond ik veel relaxter. Werkeijk een feest.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Hoorn - 09/05/2022
- ID: 84f62ebc-0bc8-4645-b96a-d2a3e86c0fa8 -
9

Mooie belevenis voor jong en oud.

Mooie ervaring om boven de wadden te vliegen. Veel zeehonden gezien, het mooie landschap en zee, strand en duinen. Aardige piloot die extra weetjes over de omgeving weet te vertellen. Een aanrader voor een vakantie op Texel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goirle - 08/05/2022
- ID: 906cdd21-f22d-4206-9b17-0991a9f30666 -
9

Genieten

Onze rondvlucht over de Waddeneilanden was geweldig om te doen. We hebben genoten van de mooie kleuren van de zee en het prachtige uitzicht over de eilanden. De piloot was enthousiast en had veel info over de eilanden. Kortom, een aanrader voor iedereen!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kutscher - 08/05/2022
- ID: d17ba767-68d2-41d5-ba5b-0327efec5e57 -
10

Awesome

Nog nooit gevlogen in mijn leven, vandaag was de dag dat dat zou veranderen. Had een vlucht staan om 13:05. Helaas door het weer met hele dichte en laag hangende bewolking werd het uitgesteld in de hoop dat het eind van de middag beter zou worden. Gelukkig rond 16:00 was het enigzins zo opgeklaard dat ik een belletje kreeg dat we konden vliegen. Na een korte introductie van het vliegtuigje konden we opstijgen. Super leuke ervaring, met een allemachtig mooi uitzicht van Texel (desondanks het nog enigzins beetje bewolkt was). Zeker de moeite waard geweest!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wieringerwaard - 08/05/2022
- ID: c4fde3b3-9edb-4c4a-9ceb-6ff13a817791 -
10

Fijne mensen en ontzettend leuke ervaring

De vlucht deed ik kado voor mijn zoon van 16, hij vond het beetje spannend maar ontzettend leuk om te doen. We werden super ontvangen en de uitleg was erg leuk om kennis te maken met het vliegtuigje. De piloot was erg enthousiast en aardig waardoor mijn zoon met veel vertrouwen zijn vlucht begon. Hij vond het een super ervaring en straalde van oor tot oor. Top team zijn jullie!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- WESTZAAN - 06/05/2022
- ID: 9de369b1-5b8e-4ff6-989a-85e97e730b27 -
10

Geweldig

Mijn 13 jarige zoon krijgt deze dag z’n lach niet meer van z’n gezicht. Het allerliefste heeft hij dat ik nog een x voor hem boek! Wat een ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijkerk - 05/05/2022
- ID: dc4e4234-ca21-4f13-bcd7-8cc525801bf8 -
10

Keigaaf!

Superleuk om een korte rondvlucht te maken met mijn zoon. 10 min. Over de Koog en Cocksdorp gevlogen en daarna de landing weer ingezet. Volgende keer gaan we parachute springen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Erp - 05/05/2022
- ID: 0d31d2fd-2d6b-403c-b49d-9f0aaa1c5de5 -
9

mooie vlucht , vriendelijke piloot

Een uur wezen vliegen, over Julianadorp gevlogen. Het was mooi om de kustlijn uit de lucht te zien met daarachter de gekleurde bollenvelden. De vuurtoren in Den Helder stond er mooi bij. vervolgens zijn we via Texel naar Vlieland gevlogen om daar te keren en ons klaar te maken voor de landing het was een heel leuke ervaring het is de moeite waard om nog een keer te gaan. Vriendelijke piloot. Heeft goed verteld waar we vlogen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Julianadorp - 05/05/2022
- ID: cb3e3a53-45c1-491c-a7a3-b1b67487e41f -
9

Geweldig om dit een keer te mogen doen!!!

Voor het eerst een Chesna mogen besturen wat was dit een super ervaring. Een geweldig uitzicht over Texel en een hele leuke vriendelijke piloot naast me zitten die alles goed begeleide. Het vliegschema liep wel een beetje uit vandaag. Maar er was genoeg te zien op het vliegveld. Een dag om nooit te vergeten!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerenveen - 04/05/2022
- ID: 2fa423c0-cdb5-4bb4-8409-495021d63068 -
10

Geweldig

Het was de eerste keer maar zeker niet de laatste. Ontzettend leuk om mee te maken. Goede begeleiding. Goed verzorgd. Alleen wel lang moeten wachten. Maar verveelt niet. Veel te zien. Top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berkel-Enschot - 04/05/2022
- ID: 006442e9-287e-42df-a34d-4d4a7ca31f86 -
8

Texelvanuitdeluchtookmooi!

Goeie en leuke vlucht! Mooi en leerzaam. Vriendelijke piloot.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiderdorp - 03/05/2022
- ID: aa3e0839-65a2-4687-8436-7b220872f7dc -
10

In één woord een fantastische ervaring!

Het weer was iets minder dan de dagen ervoor, maar dat maakte voor onze ervaring niets uit. We kregen de full pacage; Texel, Vlieland, Terschelling, zeehonden, afsluitdijk en Den Helder. Fantastische ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nuenen - 03/05/2022
- ID: 15f7c0c6-890e-4fa2-afb6-313784a8ae10 -
8

Fantastisch

Goed geregeld, leuke ervaring en piloot ;))
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Moergestel - 03/05/2022
- ID: da382955-b2bb-4a01-b13e-82c597c0db27 -
10

Wat een top ervaring.

Wat fantastisch, mijn schoonzoon als “piloot” samen met een bijzonder vriendelijk en ervaren echte piloot. Gevlogen boven Vlieland en natuurlijk Texel. Prachtig weer en gezellig met mijn kleindochter achterin.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oudeschild - 02/05/2022
- ID: a2164135-74d3-41b8-b8d3-efdcead1c3ee -
10

Fantastisch

Roel is geweldig. We hebben ontzettend genoten. Beste vliegtuig, beste piloot en super weer☀️
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuid-Scharwoude - 01/05/2022
- ID: 3715fba4-555e-40f5-a261-02ef3c5c0305 -
9

Prachtig uitzicht, leuke instructeur

Ik heb een proefvlucht geboekt en een prachtig rondje gevlogen boven Vlieland en Texel. Van alles te zien vanuit de lucht, je kan blijven kijken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 01/05/2022
- ID: 513003c8-86a2-41ed-bde1-23c83b19eb17 -
10

Geweldig

Twee jaar geleden zouden we al gaan vliegen, toen kwam corona. Maar nu was het zover, weer een puntje afwerken van mijn bucked list, een rondvlucht van een uur boven onze woonplaats. Fantastisch weer, een aardige en goeie piloot, en een andere blik op ons mooie landje. Het was schitterend, onwijs genoten. Bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Westwoud - 30/04/2022
- ID: b6585ca3-da94-4881-a17b-6c8e78dd95e5 -
9

Dikke prima

met 3 personen + piloot pas je met gemak in het cesna vliegtuig. De persoon voorin mag zelfs tussendoor sturen (als je geluk hebt). Fantastisch weer en uitzicht. De vleugels zitten boven de ramen, dat is super Voor het uitzicht! We hebben de versie van een uur gedaan en niks verveeld. Helaas moet er een minimum hoogte aangehouden worden van 500 meter (om de zeehonden niet te storen), je ziet ze liggen maar van een afstand.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 30/04/2022
- ID: 7bf7a94c-c0fd-414d-92bf-9b7175440561 -
8

Superlekker zelf gevlogen!

Heerlijk relaxt zelf gevlogen, uiteraard onder begeleiding van een ervaren piloot. Enige wat jammer is, is de uitloop. Tuurlijk staat daar iets over in de mail, maar op het vliegveld wordt je niet op de hoogte gehouden. Je checkt op tijd (20 minuten vooraf in) en je vliegt pas precies een uur later. Dat kan ook beter, want een uitloop van 40 minuten is volgen mij wel bekend op het moment van inchecken. Verder erg fijn, ook altijd leuk om eten te kijken op het vliegveld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 30/04/2022
- ID: 12532f58-78b0-44cc-906f-aaacbc06e919 -
10

Bijzonder en uniek!

Op de mooiste dag van de week mochten mijn dochters om de beurt (mee) vliegen. Super ervaring, echt heel gaaf en indrukwekkend. Heel veel foto's en filmpjes en een heus certificaat rijker
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Koog aan de Zaan - 30/04/2022
- ID: ddec1af4-1d3c-4f82-ba59-55571e94e5d7 -
9

Heel leuk

Ik was bang dat ik misselijk zou worden . Maar daar heb ik gelukkig geen last van gehad
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haaksbergen - 29/04/2022
- ID: e37de42b-4c76-4c7e-8d77-11c94e1752e1 -
10

Een meer dan unieke ervaring!

Ik had vandaag mijn eerste proefles boven Texel bij Tessel Air. De instructeur was enorm enthousiast om over het vliegtuig te vertellen en legde alles ook super goed uit, dit is natuurlijk prettig zodat je weet hoe alles werkt! Eenmaal begonnen met de vlucht was alles ook goed duidelijk te voelen hoe het nou in zijn werk gaat en de instructeur begeleiden mij ook helemaal goed tijdens het vliegen. Deze ervaring was meer dan uniek en raad het dan ook zeker iedereen aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 29/04/2022
- ID: c030a147-39f9-406f-981b-fa888400f2bd -
10

Geweldig

Geweldige belevenis met een piloot die ook nog het een en ander wist te vertellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uden - 29/04/2022
- ID: 4d7b50e3-cee5-459c-a7ea-756aee85c82f -
9

Genieten met mijn prachtige Texel onder mij wegglijdend

Ik had een proefvlucht geboekt. Maar ik genoot meer van het kijken om mij heen. Het was goed dat er een ervaren piloot naast mij zat… dus ik wil graag op herhaling een langere vlucht boeken en alleen maar om mij heen kijken. Én foto’s maken natuurlijk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Medemblik - 28/04/2022
- ID: 02cdd1bc-91e2-4a7b-8b47-fba118ddbf72 -
10

De rondvlucht was een onvergetelijke en prachtige ervaring.

Voor haar verjaardag heb ik mijn vrouw afgelopen zondag een rondvlucht cadeau gedaan boven Texel en de kop van Noord Holland. Zij had tot dan toe nog nooit gevlogen en zelf had ik ook nog nooit in een klein vliegtuigje gezeten. We hadden daarom beide enige kriebels in de buik, zeker ook omdat het redelijk hard waaide. Een dag eerder hadden we al even rondgelopen op het vliegveld om te oriënteren en voor de voorpret. Op de dag zelf werden we vriendelijk ontvangen en te woord gestaan door de baliemedewerkers. We zijn we door de piloot meegenomen naar het vliegtuig en hebben daar enig uitleg gekregen over het toestel de procedures en hebben we in onderling overleg de vluchtroute bepaald. De vlucht was echt adembenemend. Je ziet bij het opstijgen de aarde ineens onder je wegvallen. Echt een supergave ervaring. Vervolgens vlieg je op een hoogte dat alles op de grond nog heel goed herkenbaar is. Bij verschillende punten draait de piloot het vliegtuig zodat je bijna loodrecht naar beneden kunt kijken. De bollenvelden waren spectaculair op kleur, we hebben de marinehaven van Den Helder goed bekeken, groepen met zeehonden zien liggen op zandplaat Noorderhaak en ook de schietrange van defensie op Vlieland bezocht. Al met al een zeer in de smaak gevallen verjaardagscadeau voor ons beiden een onvergetelijke ervaring! Dit is zeer zeker een aanrader voor iedereen die Texel bezoekt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hengelo - 28/04/2022
- ID: 3eefcfbc-7500-43e1-89cf-ae696fc5b6d2 -
10

Het was geweldig

Het was een super ervaring mijn man heeft nog een stukje zelf gevlogen wat hij fantantisch vond hij vond het makkelijker te besturen dan een boot
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hierden - 28/04/2022
- ID: 2a65f67d-5530-4323-8c93-ba5da2c95e18 -
10

Nu pas weet ik hoe de wadden eruit zien!

Ik ben zo blij dat we voor een rondvlucht boven de wadden hebben gekozen, want je weet van de eilanden, maar dat er zooo veel zandplaten zijn en dat er zo gelaveerd moet worden door de verboten, daar sta je niet bij stil. Super!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 28/04/2022
- ID: b0ff5374-7ee1-4132-a8e0-9013d50a97d5 -
9

Fantastische ervaring deze rondvlucht

Gisteren hebben we een rondvlucht van een uur gemaakt en dit was een fantastische ervaring. In overleg met de vriendelijke piloot hebben we gekozen voor een route richting noord Holland (Marinehaven, Calantsoog), via de zandplaat met zeehonden langs de kust van Texel naar de vuurtoren. Onderweg hebben we nog rond ons vakantieadres in de Koog gevlogen. We hebben veel mooie foto's kunnen maken waardoor we deze ervaring niet snel zullen vergeten. ECHT EEN AANRADER.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 28/04/2022
- ID: 792c4233-847e-44ec-a006-211214cee094 -
10

Een hele mooie vlucht met goede begeleiding

Het was een erg prettige ervaring. De theorie/instructies aan de grond waren duidelijk. De begeleiding van de piloot, zowel buiten als binnenin het vliegtuig was heel fijn. Michel was rustig, zorgde ervoor dat ik vertrouwen had in mijzelf en de vlucht, ookal waaide het erg hard en had ik het nog nooit zelf gedaan. Uiteindelijk verliep alles super goed en heb ik Texel een keer van bovenaf mogen zien. Prijs/kwaliteit meer dan waard.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- MEDEMBLIK - 27/04/2022
- ID: ec53f457-d4f3-47c9-8d71-12eef0817f68 -
10

Supergaaf

Superleuke rondvlucht boven het eiland. 30 minuten, via Oosterend langs de Waddenzeekust naar Den Helder, de Razende Bol en de Noordzeekust terug naar het vliegveld. Zeker ook voor Tesselaars een rondje waard. Alles top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterend - 26/04/2022
- ID: fd96b091-119d-46a1-a430-13993b48d778 -
10

Super leuke ervaring !

Super leuk met het hele gezin rondvlucht zelf sturen en genieten van het mooie uitzicht. Met een relaxte pilot die de kids zelf liet ervaren hoe cool het zelf vliegen is . Ze vonden het een fantastische ervaring! Bedankt Ook werden ze al warm om met parachutes te gaan volgende x
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud- Beijerland - 26/04/2022
- ID: ccc26276-16d8-48f4-9786-6db71e0d0dd8 -
10

Tessel air geeft ons bezoek aan Texel een ervaring met een gouden randje.

Een strak blauwe lucht, helder weer en een heerlijke vlucht, onder leiding van een piloot die ons op een ontspannen manier Texel vanuit de lucht liet ervaren. Professioneel en tot in de puntjes verzorgd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vogelwaarde - 24/04/2022
- ID: 7437e9c1-2ca1-4870-b30d-21e23b7d625c -
10

Waaaauuuuw@

Wij hadden een prima vlucht met een geweldige piloot. Nooit geweten dat Texel vanuit de lucht zo mooi is. In 1 woord: GEWELDIG!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oldenzaal - 23/04/2022
- ID: 36f3e4f6-ccbf-4e64-80ba-292d638e0eed -
10

Letterlijk en figuurlijk: top!

De rondvlucht begon al geweldig: de jongeman bij de receptie met een stralende lach van oor tot oor zette bij binnenkomst al de toon. Even later kwam er een dame bij hem zitten, net zo vrolijk en aardig. Piloot Jasper, een al even aimabele en uiterst vriendelijke man, wachtte ons op bij het vliegtuigje en vouwde ons erin. Jasper legde alles uit, vertelde ons waar we heen gingen. Texel, Vlieland met in de verte Terschelling en even later de Razende Bol en Den Helder te zien vanaf ongeveer 500 meter hoogte vond ik een geweldige ervaring. Al moesten we mijn broer, die voorin en heel krap zat, aan het einde van de vlucht min of meer uit het toestel lepelen, het was perfect. Ik kreeg de rondvlucht van mijn collega’s cadeau toen ik met pensioen ging. Dat maakt het dubbel leuk. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- DEN HOORN - 23/04/2022
- ID: 1db17451-8beb-494f-b816-c5702bf1e0b9 -
10

Geweldig

Ondanks dat de parachute sprong niet doorging wij een hele mooie belevenis hebben gehad. De piloot was ook top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Julianadorp - 23/04/2022
- ID: e2c64fb2-4066-4d6c-a240-2fba9402254a -
10

Piloot was erg aardig en heb me nog het een en ander uitgelegd

Weer een beleving zoals altijd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- AMERSFOORT - 23/04/2022
- ID: 5aafd589-c3d7-4234-bd3a-164e964f9a5b -
9

Ronduit geweldig!

Hele mooie rondvlucht gehad vanaf Texel en over de kop van N-H. Over onze woonplaatsen en over de zandbank bij Den Helder die vol zeehonden lag! Erg mooi dat je je wensen mbt de route aan mag geven en zij daar hun best voor doen om die te verwezenlijken! Super bedankt voor deze mooie ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwe niedorp - 21/04/2022
- ID: 47cd6bb5-696b-4acf-81f0-5399e23fea5f -
10

Wunderschön und absolut empfehlenswert

Wir haben gestern einen Rundflug über Texel gemacht. Der Flug ging 45 Minuten und es war einfach atemberaubend. Es ist wirklich das Geld wert und es ist eine Erinnerung fürs Leben. Wunderschöne Aussicht und ganz ganz nette Menschen die dort arbeiten. Kann ich wirklich nur jedem empfehlen!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Grefrath - 21/04/2022
- ID: e0400506-b077-4a2a-802f-b9beda2613b1 -
10

geweldig

had mijn kleindochter en haar vriend verrast met een rondvlucht samen met mij (ik had wel eerder gevlogen boven texel) ze hebben enorm genoten. we waren zeer te spreken over de piloot ( m.platjes) wat een rust straalde deze man uit heeft hun ook het eea verteld waar ze op dat moment vlogen en wat er was te zien. de kleinkinderen willen zeker nog eens vliegen boven texel en dan wat langer. bedankt namens hun voor de vlucht. m.vr.gr mirthe en leo en mezelf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Burgum - 19/04/2022
- ID: f1b31bf5-ef36-47f9-8547-7d0302bfc2a8 -
10

Waanzinnig!

Wat een ontzettend geweldige ervaring om de waddeneilanden vanuit de lucht te zien tijdens een rondvlucht met Tessel Air. Onze piloot Japser gaf prima uitleg over het vliegtuig en de verschillende eilanden waar we over heen vlogen (Texel, Vlieland en Terschelling. We boften met het geweldig mooie weer en dankzij de lage waterstand (eb) zie je de wadden pas echt goed. Zeker de moeite waard!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 19/04/2022
- ID: aece04ff-b20e-4aff-aa55-ef77a915bcc4 -
10

Geweldige ervaring

Een relaxte piloot die alles tevoren goed uitlegt vraagt ons ook nog waar we heen willen. Dit hadden we echt niet verwacht. Langs de noordzeekust vanaf de Koog naar Vlieland en via het wad weer terug. Leuk ook die zeehonden op een zandbank die net mieren lijken. We troffen het enorm met mooi paasweer. Dit kunnen we iedereen aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leeuwarden - 18/04/2022
- ID: 508bdecb-d106-445b-a9ed-d39e7a6cd2cf -
10

Een super gave ervaring!

Geweldige speciale rondvlucht gehad. Leuke instructeurs, en omgeving is prachtig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oldenzaal - 18/04/2022
- ID: 668119f3-5948-4e11-afb6-43110a908a9b -
10

In de wolken zonder een wolkje aan de lucht

Het was een prachtige vlucht! De piloot kon ons veel vertellen over het uitzicht en de vlucht was erg comfortabel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beverwijk - 18/04/2022
- ID: 7073b3ad-db0a-4a20-b05a-cacfca406e1d -
10

Supergave vlucht texel, den helder zuidelijk Vlieland.

Als cadeau voor de 60ste huwelijksdag onze ouders 3 kwartier gevlogen. Prachtig weer en mbv Jasper mooie foto's kunnen maken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 18/04/2022
- ID: 9560c8d9-fd8a-4f2a-bb39-65f53f0b17b6 -
10

Topvlucht van 30 min langs heel Texel + Vliehorst

Vandaag op Paasdag met fantastisch weer een superleuke vlucht gemaakt van 30 minuten met onze drie kinderen. Rondje over Texel, langs de Vliehorst en de zeehonden. Dank voor onze piloot Jasper die het een onvergetelijke vlucht maakte.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delfgauw - 17/04/2022
- ID: 55ef55e9-daf0-4ae1-baf1-9aedfc680d05 -
10

Very nice pilot experience !!

I booked the 20 min pilot experience and was able to take 2 members of my family at the back. It was wonderful to get a feeling of driving such a small airplane. The pilot was very patient and trustful, he gave a lot of explanations and let me steer the wheel once in the air. The view from up there is breathtaking. You get to see the coast line and even zeehonden. It’s definitely an experience of a lifetime, highly recommended!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 17/04/2022
- ID: dddb59ad-302e-4c97-8e54-f939f258911d -
10

Echt genieten! Wat een geweldige ervaring!

Wat een geweldige ervaring, zowel voor mijn vriend die een stukje zelf mocht vliegen als voor mij als passagier. We hadden een heel sympathieke piloot die onderweg wat uitleg gaf en zijn kennis met ons deelde. Wat een geweldige ervaring! Wij komen zeker terug naar Texel alleen al voor de rondvlucht! Puur genieten van het landschap en de ervaring. En nu nog nagenieten van de herinnering eraan. Bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kessel-Lo - 15/04/2022
- ID: e875e507-c0f5-4e65-bd26-643fc9207d20 -
10

Fantastisch!

Super mooie vlucht gehad een geweldige ervaring rijker! Helaas konden we maar tot Vlieland daarna goed opgelost om over den Helder te vliegen. Een super goede piloot! Met duidelijke uitleg!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 13/04/2022
- ID: d0096c4f-62d2-4ef8-9872-6c291bff4397 -
10

Het was een geweldige ervaring!

Het was onze eerste keer vliegen. En het is ons zeker goed bevallen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kloosterhaar - 13/04/2022
- ID: c36316e3-db45-41ef-9ad8-00e81fa76e65 -
10

Geweldige ervaring

Wat een leuke dag hebben wij gehad met Tesselair. Wij hebben gekozen voor de vliegles met daarbij een passagier. Geweldig cadeau om te geven aan iemand die piloot wil worden en geweldige ervaring voor zowel degene die vliegt als de passagier die mee gaat. De instructeur zelf was ook super aardig en kon naast de goede instructies ook nog eens veel vertellen over het mooie eiland. Top dag!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 12/04/2022
- ID: 261183e3-5aae-455b-a93d-e12f1ba738ee -
10

Het was heel indrukwekkend en fantastisch!

Best spannend zo'n rondvlucht vond ik, maar wat was het adembenemend mooi om Texel zo van bovenaf te aanschouwen. Een zeer vriendelijke piloot, vertelde tijdens de vlucht ook nog het één en ander. In één woord GEWELDIG!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haulerwijk - 12/04/2022
- ID: db5264ad-b72b-4cd3-99a7-ded118362790 -
10

Super leuke vliegles

Samen met een vriendin heb ik een super leuke proefvliegles gehad! Hele toffe ervaring en een leuke instructeur. Alles werd goed en rustig uitgelegd. Zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Menaam - 11/04/2022
- ID: 8ff507f5-21b7-4a2d-8e3f-220efa1b11ba -
10

Heel gaaf en wat een prachtig eiland vanuit de lucht

Relaxte piloot, verteld op een ontspannen manier wat er gaat gebeuren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 10/04/2022
- ID: c0576917-2ebe-4004-8ec7-88aab5fff8bb -
8

Prima voor elkaar

Goed voor elkaar, prima hulp voor instappen mindervalide en de hulphond kon netjes achter de balie wachten. Hartelijk dank voor de medewerking.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 08/04/2022
- ID: e74d1f79-e799-4fb1-bdd9-781631bd6a4d -
10

Wát een fantastische ervaring!

We hebben genoten van een prachtige rondvlucht over Texel en de Vliehors. Het was prachtig weer, zodat we veel konden zien. Onze piloot Michel verdient ook een pluim, hij ontpopte zich tot een ware reisleider! Bedankt, Rob & Miranda
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schagen - 02/04/2022
- ID: 818cd3f6-d2d3-4ef1-97b5-2d6f3ed5c630 -
10

GEWELDIG!

Met een strak blauwe lucht voor het eerst zelf een stukje gevlogen. Wat een geweldige ervaring! Hele vriendelijke instructeurs, die alles goed uitleggen. Zeer zeker een aanrader. Wel kort, volgende keer iets langer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Jacobs - 30/03/2022
- ID: cd560a4d-54d5-43e8-811f-902214c9acfc -
8

Jongensdroom

Ontzettend vriendelijk ontvangst en daarna gewacht in de zon op het terrein. Uiteindelijk bij het vliegtuig een korte uitleg gehad en toen ingestapt. Hier weer een uitleg gehad en de checklist doorlopen. Vrijwel meteen na opstijgen mocht het stuur worden overgenomen en werd er zelf gevlogen, een jongensdroom die uitkwam. Bochten mochten gemaakt werden etc. Landing werd weer overgenomen maar wat een ervaring en uitzicht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoorn - 27/03/2022
- ID: 5af76e88-554e-446f-aef8-c12738a3e3dc -
10

Heel speciaal

Je bent echt in de wolken! Wat een mooie ervaring, heel relaxt en goede sfeer! Super leuke ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 26/03/2022
- ID: af264a20-60cb-4c73-9685-a08d66e02e23 -
10

Texel beleven vanuit de lucht, GEWELDIG!!!

Om onze éénjarige relatie te vieren heb ik met mijn vriendin een rondvlucht boven Texel geboekt. Wat een werkelijk geweldig mooie ervaring!! Texel kennen we beide aardig goed, maar vanuit de lucht Texel beleven geeft een extra en ongekende mooie dimensie! We hebben super genoten, en de piloot was ook nog eens geweldig! Hartelijk dank voor deze zeer geslaagde dag om ons jubileum te vieren!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 21/03/2022
- ID: 8fb8e485-ff2e-4c64-b706-9679c1e73cc3 -
10

Ge-wel-dig!

Een onwijs leuke rondvlucht over Texel waarbij wij zelf het vliegtuig mochten besturen. Nogmaals dank aan de enorm enthousiaste en vrolijke instructeur die de rondvlucht helemaal compleet heeft gemaakt. Wij hebben genoten en komen zeker nog eens terug!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 19/03/2022
- ID: 7730d59b-2cc1-4fdc-b31c-e224adf5995e -
10

Fantastisch

Een geweldige ervaring ! Een geweldig gevoel van vrijheid tijdens de vlucht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ZEIST - 19/03/2022
- ID: 346ff698-8d11-4517-8843-335c085569fa -
9

WEER EEN WENS VERVULD - WEER OF GEEN WEER!

Ja, ik liep al een tijdje rond met de wens eindelijk eens Texel van boven te kunnen zien. Maar ja, wanneer? Het duurde een poosje maar uiteindelijk is het vlak voor mijn verjaardag - als cadeau voor mezelf - gelukt! Het was die dag i.v.m. het weer wel kantje boordje maar toch was er op gegeven moment groen licht en gingen wij de lucht in. Er was zeker nog een behoorlijk wolkendek en af en toe vlogen wij daaronder en af en toe boven. Ja, binnen een uur in ieder geval tot Ameland gevlogen en terug. Ameland zelf zat helemaal verstopt onder de wolken. Vandaar iets eerder terug en nog een extra rondje boven Texel waar natuur en diverse plaatsen goed te zien waren. Wij vlogen boven Oostereind zelfs nog een rondje om de kerk! Wat een afsluiting van een onvergetelijk belevenis!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwe Niedorp - 10/12/2021
- ID: b11dea0c-3ede-469b-8677-f259eea9ffaa -
9

Het was echt geweldig!

Het was echt een geweldige ervaring die ik iedereen zal aanraden! De piloot vroeg of wij wensen hadden, zeehondjes en de slufter was ons antwoord. Op zeehondjes uiteraard geen garantie maar wij hadden mazzel. De slufter van bovenaf was ook prachtig om te zien. Ook veel dank aan de vriendelijke piloot die mijn opa en oma het vliegtuig in heeft geholpen. Zij hadden de dag van hun leven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Huizen - 20/11/2021
- ID: 500b3e7d-ce49-4251-8c5a-cd4ef0d96ffb -
10

Fantastische me eerste vlucht na 35 jaar vliegangst

Een fantastische ervaring. Leuk personeel leuke piloot. Alles woord duidelijk uitgelegd. Hoeveel angst ik ook heb ik heb me angst overwonnen dankzei Tessel Air . Iedereen aan te raden. Zo gaaf dik tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den helder - 20/11/2021
- ID: a5bf8f9b-6c63-43cf-9b18-4fd4f49801e9 -
10

Leuke belevenis!

Leuke begeleiding van de piloot. En heel mooi om Texel zo van bovenaf te zien. Zeker aan te bevelen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard - 13/11/2021
- ID: a901921b-6afa-464f-bcdf-6d93ff305dcc -
9

ToP

Adembenemend uitzicht daar boven op 500 m hoog
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJmuiden - 13/11/2021
- ID: aeb3ae64-6ea5-49ae-9de0-9c88a426732a -
9

Echte aanrader

Vlier er eens in….
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJmuiden - 13/11/2021
- ID: 2d54342d-c270-47ac-81b5-c081796c13a1 -
10

Het was een verjaardagskado van mijn vriend… geweldig!

Zoals ik hierboven al schreef werd ik op de bewuste zaterdag 6-11-2021 verrast. Mijn vriend had een rondvlucht boven de eilanden gereserveerd. Wij verbleven een aantal dagen op Texel. Ik was compleet verrast. We werden heel vriendelijk ontvangen door de baliemedewerkers. Kevin was onze piloot. Hij heeft ons in ruim een uur tijd Texel, Vlieland en Terschelling vanuit de lucht laten zien. Het was een heldere dag dus we konden volop genieten. Kevin vertelde ronduit en was heel enthousiast. We kijken terug op een verrassende vlucht. Henry en Laura
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Krommenie - 11/11/2021
- ID: f182a553-8121-45ea-bfa6-971ebd03129f -
10

super!

Mede omdat we een midweek in één van de studio's de vlijt verbleven, hebben we een rondvlucht geboekt. Parachutespringen heb ik al eens eerder gedaan. We hebben een prachtige rondvlucht gemaakt boven Texel en ook boven het westelijk deel van Vlieland. Veel zeehonden gezien en abstracte landschappen. Bovendien een hulpvaardige en inventieve piloot. We hebben er erg van genoten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- mierlo - 11/11/2021
- ID: 83657868-38fc-4be3-8a55-0e1385634ff2 -
10

Geweldig!

Spontaan samen met mijn man besloten een rondvlucht te doen. We konden gelijk de lucht in. Ik vond het best spannend, maar mede door de piloot gerust gesteld. Erg leuk dat tijdens de vlucht veel over het eiland werd verteld. Het was een geweldige ervaring! Zeker voor herhaling vatbaar, wie weet met het hele gezin.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amerongen - 08/11/2021
- ID: 3c54dd3a-5674-4551-b6ff-dc8ba2d36923 -
9

Geweldig

Als copiloot zelf je vliegtuig besturen was een enorme belevenis. Ik zou dit iedereen aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- s’-Hertogenbosch - 07/11/2021
- ID: 9d8e7b4e-6a4a-40c6-81cf-9e83b2f55672 -
10

Acrobatische Droomvlucht

Zelf het stuur in handen in de lucht. Waanzinnige ervaring! Op de wadden lagen zeehondjes, daar vlogen we over heen. De instructeur vroeg of we in waren om te voelen hoe het is om gewichtloos te zijn. Op ons enthousiaste ‘JA!’ voerde hij een paar acrobatische acties uit. Een duik naar beneden, een scherpe bocht. Heeeeel gaaf. Als je je adrenaline wil voelen en van prachtige views wil genieten, ga dan vandaag nog!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Raalte - 06/11/2021
- ID: 1511ade4-cdc0-4b82-8052-b4305c681530 -
8

Erg leuk in zo'n minivliegtuig boven onze mooie waddeneilanden.

Kleinste vliegtuig waar we ooit in zaten, een belevenis op zich. Wel wat gedateerd toestel, is na 50 jaar volgens mij aan vervanging toe, maar dat mocht de pret niet drukken. Goede piloot met aandacht voor zijn passagiers.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 29/10/2021
- ID: d0e479b2-3203-4e4b-9d47-0da31f25eaf4 -
10

Super

Uur gevlogen over de wadden prachtig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Steenwijk - 29/10/2021
- ID: f3a6ca37-2085-4c72-933e-d0d378db7170 -

Google, Facebook & tripadvisor

data nog niet gekoppeld