reviews

Onze website haalt automatisch de laatste reviews op van Klanten vertellen, Google, Facebook en Tripadvisor en laat die op deze pagina zien.

De reviews van Klanten vertellen zijn altijd ingevuld door mensen die daadwerkelijk bij ons een vlucht hebben gemaakt. Na het vliegen krijg je namelijk een e-mail met een uitnodiging om daar een review achter te laten.

428 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10
Facebook
0 Stars - Based on User Reviews
facebook logo
Google
0 Stars - Based on User Reviews
google logo
Tripadvisor
0 tripadvisor stars
0 Stars - Based on User Reviews
tripadvisor logo
Vlucht boeken Cadeaubon kopen

Klanten vertellen

9

Het was echt geweldig!

Het was echt een geweldige ervaring die ik iedereen zal aanraden! De piloot vroeg of wij wensen hadden, zeehondjes en de slufter was ons antwoord. Op zeehondjes uiteraard geen garantie maar wij hadden mazzel. De slufter van bovenaf was ook prachtig om te zien. Ook veel dank aan de vriendelijke piloot die mijn opa en oma het vliegtuig in heeft geholpen. Zij hadden de dag van hun leven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Huizen - 20/11/2021
- ID: 500b3e7d-ce49-4251-8c5a-cd4ef0d96ffb -
10

Fantastische me eerste vlucht na 35 jaar vliegangst

Een fantastische ervaring. Leuk personeel leuke piloot. Alles woord duidelijk uitgelegd. Hoeveel angst ik ook heb ik heb me angst overwonnen dankzei Tessel Air . Iedereen aan te raden. Zo gaaf dik tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den helder - 20/11/2021
- ID: a5bf8f9b-6c63-43cf-9b18-4fd4f49801e9 -
10

Leuke belevenis!

Leuke begeleiding van de piloot. En heel mooi om Texel zo van bovenaf te zien. Zeker aan te bevelen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard - 13/11/2021
- ID: a901921b-6afa-464f-bcdf-6d93ff305dcc -
9

ToP

Adembenemend uitzicht daar boven op 500 m hoog
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJmuiden - 13/11/2021
- ID: aeb3ae64-6ea5-49ae-9de0-9c88a426732a -
9

Echte aanrader

Vlier er eens in….
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJmuiden - 13/11/2021
- ID: 2d54342d-c270-47ac-81b5-c081796c13a1 -
10

Het was een verjaardagskado van mijn vriend… geweldig!

Zoals ik hierboven al schreef werd ik op de bewuste zaterdag 6-11-2021 verrast. Mijn vriend had een rondvlucht boven de eilanden gereserveerd. Wij verbleven een aantal dagen op Texel. Ik was compleet verrast. We werden heel vriendelijk ontvangen door de baliemedewerkers. Kevin was onze piloot. Hij heeft ons in ruim een uur tijd Texel, Vlieland en Terschelling vanuit de lucht laten zien. Het was een heldere dag dus we konden volop genieten. Kevin vertelde ronduit en was heel enthousiast. We kijken terug op een verrassende vlucht. Henry en Laura
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Krommenie - 11/11/2021
- ID: f182a553-8121-45ea-bfa6-971ebd03129f -
10

super!

Mede omdat we een midweek in één van de studio's de vlijt verbleven, hebben we een rondvlucht geboekt. Parachutespringen heb ik al eens eerder gedaan. We hebben een prachtige rondvlucht gemaakt boven Texel en ook boven het westelijk deel van Vlieland. Veel zeehonden gezien en abstracte landschappen. Bovendien een hulpvaardige en inventieve piloot. We hebben er erg van genoten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- mierlo - 11/11/2021
- ID: 83657868-38fc-4be3-8a55-0e1385634ff2 -
10

Geweldig!

Spontaan samen met mijn man besloten een rondvlucht te doen. We konden gelijk de lucht in. Ik vond het best spannend, maar mede door de piloot gerust gesteld. Erg leuk dat tijdens de vlucht veel over het eiland werd verteld. Het was een geweldige ervaring! Zeker voor herhaling vatbaar, wie weet met het hele gezin.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amerongen - 08/11/2021
- ID: 3c54dd3a-5674-4551-b6ff-dc8ba2d36923 -
9

Geweldig

Als copiloot zelf je vliegtuig besturen was een enorme belevenis. Ik zou dit iedereen aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- s’-Hertogenbosch - 07/11/2021
- ID: 9d8e7b4e-6a4a-40c6-81cf-9e83b2f55672 -
10

Acrobatische Droomvlucht

Zelf het stuur in handen in de lucht. Waanzinnige ervaring! Op de wadden lagen zeehondjes, daar vlogen we over heen. De instructeur vroeg of we in waren om te voelen hoe het is om gewichtloos te zijn. Op ons enthousiaste ‘JA!’ voerde hij een paar acrobatische acties uit. Een duik naar beneden, een scherpe bocht. Heeeeel gaaf. Als je je adrenaline wil voelen en van prachtige views wil genieten, ga dan vandaag nog!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Raalte - 06/11/2021
- ID: 1511ade4-cdc0-4b82-8052-b4305c681530 -
8

Erg leuk in zo'n minivliegtuig boven onze mooie waddeneilanden.

Kleinste vliegtuig waar we ooit in zaten, een belevenis op zich. Wel wat gedateerd toestel, is na 50 jaar volgens mij aan vervanging toe, maar dat mocht de pret niet drukken. Goede piloot met aandacht voor zijn passagiers.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 29/10/2021
- ID: d0e479b2-3203-4e4b-9d47-0da31f25eaf4 -
10

Super

Uur gevlogen over de wadden prachtig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Steenwijk - 29/10/2021
- ID: f3a6ca37-2085-4c72-933e-d0d378db7170 -
10

Top evaring

Uiterst vriendelijke en enthousiaste mensen. Een top ervaring met super mooi uitzicht over het eiland! Ivm het weer moesten wij 2 keer omboeken, maar 3 keer is scheepsrecht en het was het zeker waard!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uitgeest - 29/10/2021
- ID: e8c650ff-1369-41f3-a31d-a3a11407cb2b -
8

Een leuke ervaring.

Het was leuk om het wad, de zeebanken, Texel en Vlieland van boven te zien.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buggenum - 28/10/2021
- ID: 12f94a21-da0b-4aad-b26d-c294d956b3dd -
10

Fantastische ervaring voor het hele gezin

Wij als gezin hebben vanmorgen een rondvlucht van 45 minuten gehad. Het was een mooie unieke ervaring, dank zij het mooie weer, uitzicht en onze piloot. Ook de kinderen hebben hun ogen uit gekeken. Als je op Texel bent moet je dit gedaan hebben. Want het uitzicht in de lucht is prachtig. Wij hebben een mooie vlucht ervaren. Met rondje vanuit Texel naar Vlieland, zeehonden, stukje Terschelling en weer terug.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beugen - 28/10/2021
- ID: 078c4882-8810-4b78-a27f-53afd8808975 -
10

Een super ervaring die nog betaalbaar is ook.

Erg fijn. Alles is duidelijk, persoonlijk en je krijgt een leuke beleving, vooral natuurlijk als het ideaal weer is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bemmel - 28/10/2021
- ID: aa47f767-b455-4d76-825c-5ce0abd8370f -
10

Was een grandioos vlieg ervaring.

Het werd heel goed uitgelegd en daar was ik erg blij mee. De instructeur nam alle tijd om alles goed uit te leggen. Zal zeker nog een keer terug gaan. Ga zo door TESSEL AIR.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- HAARLEM - 27/10/2021
- ID: 785ef515-5649-4d54-969e-761e85e2d893 -
9

Ik wist niet dat het op mijn verlanglijstje stond, maar het hoorde er zeker thuis!

Door mist in de ochtend en een defect aan één van de vliegtuigjes moesten we extra lang wachten voor de vlucht, maar ondertussen genoten we op het vliegveld van de parachutisten die voor ons landden. Eenmaal aan de beurt legde Paul, de piloot alles goed uit en mochten we nog wat foto's maken, heel relaxed. Ook in de lucht vertelde Paul wat we zagen en legde hij nog wat uit. We troffen (door het lange wachten) 'golden hour' wat het extra mooi maakte. Zelf mogen vliegen had ik nooit geambieerd, maar het was ontzettend leuk om te doen, vooral de bocht naar links bij de Cockdorp. En wat een uitzicht over de Waddenzee (laag water)!! Wij kennen Texel goed en konden alles goed zien en herkennen onder ons. Wat een avontuur! De tijd vliegt (!), maar het was in één woord: geweldig! Het mooiste cadeau voor mijn verjaardag, onvergetelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schagen - 27/10/2021
- ID: 29284a28-5047-4f97-9f0b-09c8b71db25c -
10

Fantastische ervaring / Top bedrijf!!

Super vriendelijk personeel! Top directeur! Mooie vlucht gemaakt;)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nuth - 26/10/2021
- ID: 6a3f5852-fd1c-4f56-b9b9-929d4314b017 -
10

De eerste ervaring is altijd intens. Onze eerste vliegtocht was vertrouwd en vermakelijk.

We hadden al heel erg lang de wens om te vliegen en die wens heb ik uit laten komen voor mijn zusje en mijzelf. Mijn zusje wil dankzij de vlucht, misschien piloot worden. Voor mijzelf was al de planning om in 2022 een deltavliegbruffet te halen. Maar had nog nooit gevlogen. Toen we instapte voelde het gelijk vertrouwd. De piloot was ook erg aardig. We zijn over 4 eilanden gevlogen in een uur tijd. Nu snappen we waarom een piloot vaak een koptelefoon draagt. Want in de cockpit was het erg luidruchtig. We hebben genoten en veel video`s gemaakt. We hopen vaker een rondvlucht te mogen maken als het budget ernaar is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- NIEUW-DORDRECHT - 26/10/2021
- ID: 4e240502-ffbd-4248-80f8-e66050357fda -
9

De mogelijkheid om Waddeneilanden vanuit de lucht te zien

In een gemoedelijke sfeer maakten we kennis met de piloot die ons vanaf Texel naar Ameland v.v. zal gaan vliegen. De omstandigheden waren perfect: Laag water, blauwe lucht en reeds lage zon. Texel, Vlieland, Terschelling en Ameland waren prachtig zichtbaar. Net zo als de drooggevallen zandbanken. De piloot wees ons op de bezienswaardigheden zoals zandbanken met rustende zeehonden. Het uitzicht vanaf het vliegtuig is perfect. Mooie gelegenheid om foto's te maken. Een aanrader voor iedereen die het wad met zijn eilanden eens van boven wil bekijken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schagen - 25/10/2021
- ID: 08c10c7c-b19c-40a6-a1c2-4f9b73813af4 -
9

Super mooie ervaring

Was verrassing voor mijn man maar had de minuten niet goed geboekt. Ik kreeg alsnog een extra vlucht dus zijn we alletwee geweest. Super fijn geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJMUIDEN - 24/10/2021
- ID: 9fc7cb81-ac61-4d6a-97b2-06fa00d53eed -
9

10 minuten echt zelf sturen

Vooraf lang de tijd gekregen om alle vragen over het vliegtuig en de opleiding te stellen. Zodra we in de lucht waren kreeg ik het stuur in handen en pas vlak voor de landing moest ik deze weer afgeven. Fijn dat er ondanks het slechte weer eerder in de week toch een plek was in het weekend zodat ik toch kon vliegen. Echter is het betalen van weekend toeslag wel jammer aangezien ik dit cadeau had gekregen op een doordeweekse dag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De cocksdorp - 24/10/2021
- ID: b3be4c36-47ab-40a9-b67e-1fbda977a0d9 -
10

Geweldig

45 min rondvlucht Zeerobben gezien en een aantal Waddeneilanden Prachtige vergezichten Voor herhaling vatbaar ( wel met oordoppen..)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kortenhoef - 23/10/2021
- ID: 26558b7f-ebcd-41d1-8233-6aaa5157039a -
10

Vriendelijk ontvangst, vriendelijke en enthousiaste piloot

Vriendelijk ontvangst, vriendelijke en enthousiaste piloot.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vleuten - 23/10/2021
- ID: d70353e9-28fc-4662-9ec3-f8b1c75bef32 -
10

Was super gaaf!!

Aardige instructeur en leuk dat we nog extra passagiers mee konden nemen. Het leukste vond ik het stuk zelf vliegen. Echt een top ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Texel - 23/10/2021
- ID: 12a2c7f5-2cf3-448b-9563-0ad1ec76376e -
10

Helemaal te gek!

Het was supergaaf. Het is kort maar voelt best lang. Ik mocht echt zelf vliegen en dat is een heerlijk gevoel. Het zicht was goed en we konden het hele eiland, Vlieland, afsluitdijk en zelfs Friesland zien liggen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 23/10/2021
- ID: 34bc5d11-46c4-4cc7-83c2-fa523383ae47 -
10

Wauw wat een belevenis

Wauw wat een belevenis. Super aardige piloot met duidelijke instructies om zelf te kunnen vliegen. Eenmaal in de lucht een fantastisch uitzicht over Texel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard - 23/10/2021
- ID: c6d51df9-b00e-4000-af76-e95e67a7a283 -
10

Prachtige vlucht over de Waddeneilanden

Maandag 18 oktober aan het einde van een prachtige dag een rondvlucht van 1 uur gemaakt met mijn vrouw en onze dochter. Samen met de twee andere passagiers gekozen voor een vlucht over de eilanden, van Texel over vlieland, Terschelling, en over Ameland alvorens om te keren. Goed zicht en een adembenemend uitzicht over het drooggevallen wad. Met toestemming over het militair oefenterrein op Vlieland en onder ons diverse zandbanken vol met zeehonden. Op de terugweg begon de lucht al aardig oranje te kleuren door de ondergaande zon, een bijzonder extraatje! De piloot Daan was heel behulpzaam en kundig! Het is de tweede keer dat wij een rondvlucht hebben gedaan bij Tessel Air en het is steeds een hele bijzondere ervaring. Aanrader! Opeengepakt in een klein toestel alle elementen ervaren geeft een extra boost aan de trip. Vliegen kan niet puurder worden beleefd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuw-Vennep - 21/10/2021
- ID: 32b6551c-dac5-44dd-92b7-9badf1cd634b -
8

super

leuke rondvlucht gedaan met dochter van 8.. Die zeer blij was met de zeehonden...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Koog aan de Zaan - 20/10/2021
- ID: 64992de9-fddb-40c9-ad45-d1574fd88774 -
10

Was super leuk!!

Was erg mooi, leuke instructeur
Zou je ons aanbevelen? Ja
- OOSTHUIZEN - 18/10/2021
- ID: ef763090-ce9e-4037-b9c4-c4b6f767915d -
10

Geweldige ervaring !

Super leuk om mee te maken, piloot Kevin gaf een prima uitleg over het vliegtuig en begeleidde mijn dochter super leuk tijdens het zelf besturen van het vliegtuig. Echt een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar ❤
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drachten - 18/10/2021
- ID: 1d4cc3c7-9195-4bb6-b396-fd5d875f176e -
9

Fantastisch beleving...

Deze vlucht gemaakt met m'n 2 kleinkinderen die voor de 1ste keer in hun leven een vliegtuigvlucht beleefde. Heel bijzondere ervaring waarbij ze zich heel gemakkelijk voelde en genoten van het zicht in de lucht en boven het land!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Westwoud - 18/10/2021
- ID: 7451ba75-4a7a-4bfe-8ea4-fd7cbfbcb8d3 -
10

fantastisch

fantastisch, Nederland is zo mooi, wij hadden een leuke piloot waardoor het nog leuker werd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- lemmer - 18/10/2021
- ID: fad5a3e8-e367-4b60-9af6-e96e17fd85e2 -
10

Super leuke ervaring

Super leuke ervaring gehad met ons gezin. Aardige piloot en mooi om Texel vanuit de lucht te zien.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lienden - 17/10/2021
- ID: 6e21ea5d-5ee6-47d1-ba5f-e90d2443b0c8 -
10

Geweldige ervaring !

Mijn man heeft de vlucht gemaakt, en was super enthousiast. Mocht veel zelf doen, de piloot gaf leuke feitjes en weetjes onderweg en ondertussen genoten van het prachtige uitzicht <3
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse - 16/10/2021
- ID: 2a4670d1-dc66-4f32-8526-4e347a2c0b65 -
10

het was een kado van de kinderen maar de belevenis was ook een kado een mooie dag

het mogen vliegen en gevoel van vrijheid, heerlijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- middenmeer - 16/10/2021
- ID: 90ebdd3c-15e4-40fb-97ed-022f9ff349ed -
10

Geweldig

t Was superleuk, mijn kl zoon en ik hebben genoten.Ik vond t veel te kort haha . Ik heb nog 5vouchers , dus volgend zullen jullie me vaker zien, een oma tilly van 80 jr oud. Ik vind t leuk om mijn kids en klein kinderen met deze te verwennen, t is toch “iets aparts” lieve groeten van Oma Tilly Krijnders
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Helder - 16/10/2021
- ID: d4fc986d-3226-4e73-b6c3-52ba13342899 -
8

Geweldig

Voucher van mijn vrouw gekregen. E zelf niet durft vliegen maar,op het laatst moment toch mee ging heel stoer als je vliegangst hebt. Toch nog samen genoten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal - 15/10/2021
- ID: 88578a3c-31f1-4cf8-ac81-13606012efcf -
9

mijn kleinkinderen en ik vonden 't toppie!!

op 26 september jl. heb ik, oma van 74 , samen met 4 kleinkinderen een rondvlucht van een half uur gemaakt. Voor alle kinderen was t de eerste vliegervaring en ze vonden t allemaal GRANDIOOS Ze waren zo enthousiast dat het 5e kleinkind ( met vliegangst ) t nu ook heel graag wil proberen. Ook een pluim voor de piloot, alles wat ze graag wilden zien heeft hij in de rondvlucht laten zien. Chapeau!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Burg - 13/10/2021
- ID: 01ed9641-d040-4bd7-8962-6edfe137d15d -
10

Het was geweldig en zo anders dan een flightsimulator

Vooraf werd ik door de piloot ingelicht over de werking van het vliegtuigje waar we mee zouden vliegen. De take off deed de piloot en na ongeveer 1 minuut mocht ik het roer overnemen en mocht ik zelf een rondje vliegen tot voor de landingsbaan. Vanaf daar nam de piloot het weer over en zette het toestel weer veilig aan de grond. Tussendoor praatten we wat over de flightsim en hoe het echt was en de verschillen. Ik vond het heel erg leuk en ga het nog eens doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Goorn - 13/10/2021
- ID: 0b648183-3c61-4c4c-ba68-20ffd71e4237 -
10

Bijzonder leuk

Erg leuk om mee te maken en Texel is vanuit de lucht óók geweldig. Gevlogen met Daan, aardige kerel die zelf ook plezier heeft in het vliegen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tiel - 11/10/2021
- ID: 176a1c2a-2a73-41a3-b7dd-bf5df0650463 -
10

Super, geweldige ervaring om zelf een vliegtuigje te besturen.

Zelf vliegen, wat een beleving. Door strenge veiligheidscontrole was de vlucht afgelast. Na het oplossen van een technisch probleem werden we gebeld dat de vlucht een uur later toch door kon gaan. Alles was prima geregeld, en ik ben een gewrldige ervaring rijker. Dank jullie wel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Koog aan de Zaan - 10/10/2021
- ID: 80b82559-b2c5-490e-afe6-9cff79e071ca -
10

Had veeeel langer gemogen!!!

Leuke uitleg op de grond en daarna de lucht in!!! Wij hadden prachtig weer dus dat was genieten!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 10/10/2021
- ID: f17f3fb5-d4c1-4655-a6f8-53961984f257 -
10

Het was een vlucht om niet te vergeten!

Super mooie ervaring om een keer mee te maken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Koekange - 09/10/2021
- ID: dd5d8737-f7d0-455a-835f-0bcd3767ab4e -
9

De mist verwijderen lukte Tesselair niet, alsnog de rondvlucht regelen wel!

Een geweldige ervaring! Helaas liep de planning door de mist compleet vast. De inzet van het team, middels mail en telefoontjes was echt TOP geregeld! Door de goede communicatie zijn we alsnog naar tevredenheid geholpen en een prachtige vlucht boven Texel en Vlieland gehad!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- NIJKERK GLD - 08/10/2021
- ID: 8d86953d-782f-402a-89c4-e27f64d62916 -
10

Prachtig het waddengebied vanuit de lucht

Prachtig zo’n rondvlucht over Texel, Vlieland en Terschelling. In de verte Ameland gezien. De zonnende zeehonden, de brede stranden, de uitgestrekte landerijen en duinen. De grote zandplaten waar de veerboten en vissersboten omheen moeten. Door het lage water leken alle eilanden met elkaar en sommige met het vaste land verbonden. Leuk om voorin naast de piloot te zitten en de verhalen en uitleg te horen. Een prachtige, soepele vlucht. Zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noordwijk aan zee - 08/10/2021
- ID: 6027db82-98c9-4e89-9569-4976515c7749 -
10

Geweldig

Was een mooie beleving en een aardige piloot!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- OPPERDOES - 06/10/2021
- ID: c2db09e8-ba97-40e7-9d31-b44d121d8cc6 -
9

Gewoon doen, superleuke

Superleuke ochtend gehad met prachtig weer. De instructeur was echt bewaam en had plezier in zijn werk. Ondanks dat het een introductie les was, was er veel tijd om praktisch te werk te gaan. Vrij snel na het opstijgen mocht ik al aan de bak. Ik vond het heel leuk om te doen, en zeg eerlijk (zelf) vliegen boven Texel is eigenlijk al de moeite waard. Misschien volgend jaar weer proeven aan deze leuke ervaring :-)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeist - 05/10/2021
- ID: 29eee62a-45ac-4905-aa3a-81a7d34f9c5e -
10

GEWELDIG!!!!

Wat een super ervaring om een proefvlucht met zelf leren vliegen mee te mogen maken! Dit stond altijd al op mijn bucketlist! Ik heb onwijs genoten en kom volgend jaar zeker terug voor een nieuwe vlucht! Supet bedankt voor deze gave ervaring! Groetjes, Marjolein Verkruijsse
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen - 04/10/2021
- ID: 9d3a3378-4d6f-4b07-b82c-79057a455e3d -
10

Hele bijzondere ervaring

4 vluchten geboekt voor familie en mijzelf. Hele gave ervaring. Vriendelijk en kundig personeel, nemen de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - 04/10/2021
- ID: fd05e458-bd5b-4a12-bd8a-3264cb2f724c -
8

goede ontvangst bij het boeken van de rondvlucht en ook voor de rest

de vlucht was super goede uitleg en zicht op het eiland,zee en Slufter.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waddinxveen - 04/10/2021
- ID: 24b5766d-3454-45a3-b3db-19f0d9046b76 -
10

Supergaaf en een top instructeur

Ik heb een nieuwe hobby super gaaf om dit te doen dikke 10
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zandvoort - 03/10/2021
- ID: 192cc682-96fe-4e9c-b8b1-908803429125 -
10

Geweldige ervaring

We waren met zijn drieën, mijn vader mocht even vliegen, hij vond het geweldig. Net zoals ik en mijn moeder die achterin zaten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard - 03/10/2021
- ID: 680437bd-57a0-4f16-b815-473d27cb9621 -
10

Fantastisch

Hele leuke vlucht gehad met een hele leuke piloot! Hij wist veel te vertellen over de omgeving. Zeker een aanrader op een mooi stukje van Nederland!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ommen - 02/10/2021
- ID: 21e770f8-23a7-476c-90cf-7d9f42793d8f -
9

Fantastisch

Voor herhaling vatbaar was eerste keer dat had ging vliegen, was super kom zeker terug,
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veenendaal - 29/09/2021
- ID: 732dc68c-db53-45b0-b9b4-e5d735918133 -
10

Geweldig

Mijn man had voor zijn verjaardag een kleine vliegles gehad en het was helemaal toppie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Huizen - 29/09/2021
- ID: e834321a-cafe-4600-b0f1-5c90ee9b6e5d -
10

Wat een mooie vlucht!

Een mooie rondvlucht over Texel en Vlieland en de wadden. Wat gaaf om het eiland zo te mogen zien. Ook zeehonden gespot op de zandbank. Fijne aardige medewerkers. Voor herhaling vatbaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 29/09/2021
- ID: f62eabe3-2371-4664-a8f2-13635a72413f -
10

Heel leuk goede ontvangst en een top van een vlieginstructeur.

Was heel leuk top gewoon mocht zelf vliegen natuurlijk onder toezicht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- HAARLEM - 28/09/2021
- ID: 4e9b8589-e616-4be1-a656-751fe7e5fd96 -
9

Was gewoon super

De piloot liet mij zelf vliegen na een goede uitleg van de machine. Kom snel terug maar dan wel in een weekend zodat we ook over de andere eilanden kunnen vliegen. Gr Jan Scholten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doetinchem - 28/09/2021
- ID: 28d7e966-0df0-4298-ae37-274aa276e291 -
9

Het was ontzettend gaaf!

Aangekomen op locatie maken we kennis met de piloot, leuke sympathieke man. Na duidelijke instructies gaan we opstijgen. Het is een mooie ervaring en we krijgen veel kennis! Het was echt een prachtige ervaring, we hopen nog weer terug te keren!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leeuwarden - 28/09/2021
- ID: fb716776-d2cc-4e4e-b526-0a9d8cae6a78 -
10

geweldige ervaring

Het was een kado van mijn kinderen, ik heb alleen maar zitten genieten. De instructie van de piloot was heel duidelijk en leerzaam, en dan daar boven zelf even het stuurtje over te nemen was een hele leuke ervaring. Ik heb genoten !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Halfweg - 28/09/2021
- ID: 66235f20-a67c-4c99-b12b-1c2088715961 -
9

Geweldig

Wat een super mooie vlucht hebben qij gehad. Het was een beetje bewolkt weer maar dat micht de pret niet drukken. We hebben natuurlijk Texel helemaal gezien maar ook de marine haven van Den Helder en een stukje Vlieland met de zandplaat met heel veel zeehonden daarop. De piloot was een super aardige jonge man die ook vroeg wat wij sowieso wilde zien op het eiland en heeft ons dat ook uitgebreid laten zien. Ik was wat huiverig voor de start en landing maar ook dat was echt super dus voor 1000% meegevallen. Zou het zo nog een keertje doen :-)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rumpt - 28/09/2021
- ID: aa9cedff-abd8-4de0-ae29-5dcbc92f834d -
9

super

Ik heb twee jaar terug een wf deal gekregen, ivm het weer vorig jaar kon ik mijn geboekte vlucht niet maken. Zo blij dat ze mijn ticket zonder gezeur en moeite met een jaar verlengd hebben. top service en een super gezellige piloot en personeel. groetjes marjolein
Zou je ons aanbevelen? Ja
- enkhuizen - 26/09/2021
- ID: f030c577-f5fb-4090-8f9c-d5bb9e98921d -
10

Fantastisch!!!

Voor mijn 50e levensjaar heb ik een rondvlucht van mijn vrouw gekregen. We zouden eerst op zaterdag vliegen maar we hadden gevraagd of Tessel-air op vrijdag middag ook nog plaats had. Dat hadden ze en we waren er mooi op tijd. Het waaide wel hard die dag, windkracht 6-7 Bft maar dat mocht de pret niet deren. Omdat ik iets meer gewicht mee tors dan de h.h. wetenschappers goed vinden mocht ik even op de weegschaal staan. Er moest even overleg gepleegd worden met de piloot waarbij wij buiten mochten wachten, maar wel binnen de hekken. Zenuwen nemen het dan even over, maar al snel kwam de piloot aan en vond dat de vlucht gewoon door kon gaan. Al lopend naar het vliegtuig kreeg ik wat uitleg over hoe het vliegtuig reageert en wat welk onderdeel doet. Hoe een vliegtuig een normale bocht maakt en hoe het een horizontale bocht maakt. En het vliegtuig reageert niet direct op een stuurbeweging. Eigenlijk net als bij een (snelle)motorboot. Aangezien techniek mij altijd interesseert wat uitleg over het toestel (kist genoemd) en het bleek dat deze uit 1973 kwam. Verdikkie bijna net zo jong als ikzelf! :) Tijd om te gaan. Al taxiënd naar de startbaan gereden en dan de lucht in! Omdat het hard waaide was je relatief weinig startbaan nodig om op te stijgen. Eenmaal op hoogte mocht ik de knuppel overnemen en na een korte gewenningsperiode voelt het "lekker" aan. Op aangeven van de piloot boven de Koog de bocht in gezet en parallel aan het strand richting de Cocksdorp. Op aangeven van de piloot de voeten op de pedalen gezet en een "vlakke" bocht gemaakt. Wat voelt dat verschrikkelijk on-natuurlijk aan! Beter kan je een normale bocht maken! Leuk stukje gevlogen waarbij de sfeer in het vliegtuig erg fijn was. Maar aan alles komt een einde, en zo ook zelf een deel van de landing in mogen zetten waarbij duidelijk wordt wat de aanvliegroute is bij een zuidwesten wind. Al met al ont-zet-tend genoten van de rondvlucht bij Tessel-Air. Mijn complimenten nogmaals aan de piloot!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogeveen - 26/09/2021
- ID: 5d3fbc85-bed2-4bf1-855a-8dd1c8131a5f -
10

Famatastisch uitzicht over het eiland

Met zn drietjes een super leukeen mooie vlucht gehad boven texel en een stukje vlieland. Zeehondjes gezien op de zandbanken en alle dorpjes van bovenaf bekeken. Aanrader! En leuke enthousiaste piloot.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 25/09/2021
- ID: b8b15c80-33c7-4a56-9159-d327d7de5a48 -
10

Echt top!!!

Vandaag heb ik m'n vaderdagcadeau ingewisseld: een rondvlucht waarbij ik zelf mocht sturen, m'n beide zoons achterin als passagiers maakte het nog leuker :) Wat een geweldige ervaring! Echt een aanrader, vriendelijke medewerkers, enthousiaste piloot die zichtbaar plezier in z'n baan heeft.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJsselmuiden - 25/09/2021
- ID: a25911a4-f15f-4dd7-a52b-ae90095c938f -
8

Een leuke beleving op een mooie dag in september

We hadden een proefles geboekt en we hebben het heel leuk gehad. We kregen een korte uitleg over de Cessna 172. Na het taxieën naar de startbaan hadden we een mooie start waarbij we op 1000Ft (300m) een rondje over de slufter vlogen. We zijn netjes geland en het leuke is dat je zelf tussen het opstijgen en landen met de stuurknuppel in de handen zit. Het is spannend in een ontspannen sfeer. Erg van het uitzicht genoten en voor herhaling vatbaar. Enig minpuntje is misschien dat de tijd wel erg snel gaat als je het naar de zin hebt ;)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Helder - 24/09/2021
- ID: 57e96c25-7b69-4149-90b2-10ca9ab63c3a -
10

Verjaardagskado

Voor mijn echtgenote een vlucht geboekt waarbij zij zelf kon sturen. Het was een complete verrassing voor haar zij was niet op de hoogte gebracht dat zij ging vliegen (verjaardagskado). Instructeur piloot heeft haar overdonderd door haar persoonlijk uit te nodigen voor de vlucht. Geheel overrompeld ging zij samen met zwager (zat in het complot) als passagier mee. Zij vond het geweldig dit te ervaren. Tessel air; bedankt. Mvrg Herman.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den haag - 23/09/2021
- ID: f8a0abad-1dcb-4a2f-bee9-b401642b68d1 -
10

Machtig mooie vlucht boven de Wadden

Ik wilde graag vliegen met een Cessna, thuis heb ik een vluchtsimulator gebouwd, maar echt vliegen is even iets anders. Samen met de Piloot eerst alles doorgenomen en daarna 40 minuten vliegen. De Piloot doet de Take-Off. Daarna zelf overgenomen. Vliegen over Vlieland en een klein stukje van Terschelling. Goede en duidelijke uitleg van de Piloot, ook tijdens de vlucht en verder een redelijke vrijheid om zelf te vliegen. Zelf weer aangevlogen op de landingsbaan. Super geweldige ervaring, en we gaan weer denken over volgende keer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 23/09/2021
- ID: efbbb38e-b063-409d-abb4-3e7bcf942eb2 -
7

Ongelovelijk leuke ervaring

Leuke vlucht gehad ondanks de wat mindere weer. Jammer dat we de kant van Vlieland niet op konden vanwege oefening van de Luchtachtig. Leuke piloot met een eigen verhaal. Zeker het geld waard!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- OLDENZAAL - 22/09/2021
- ID: a387d02f-e956-4b0e-b039-2725af45d6a5 -
10

Onze rondvlucht boven Texel, Vlieland en Terschelling was in 1 woord geweldig.

Wij hadden elkaar voor onze verjaardagen een rondvlucht bij Tessel Air cadeau gedaan. Voorafgaand aan de vlucht vroeg de piloot ons wat wij wilde, en die keus hadden wij al thuis besproken. We wilde graag over de 3 eilanden vliegen. Namelijk op Terschelling zijn wij ook 2 keer op vakantie geweest en het zou leuk zijn om daar onze herinneringen weer op te halen. Eenmaal in de lucht zorgde de piloot dat wij een rondvlucht kregen die nog heel lang in ons geheugen zal blijven. Top, Super, Adembenemend, Geweldig, Prachtig enz enz. De grote hoeveelheid foto's spreken boekdelen en eenmaal gedeeld op de sociale media gaven ze super veel reacties. Bedankt Tessel Air voor deze geweldige ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Raamsdonksveer - 21/09/2021
- ID: 3ac1ce7d-5e0b-4cda-9a9c-c7872bf7e25a -
10

Relaxed genieten

Leuk een jonge piloot waar mijn zoon naast mocht zitten.Hij lag alles uit hoe het werkte. Hij was vriendelijk 'rustig en vertelde die dingen die van belang waren. Ik voelde me veilig achterin e genoot van het uitzicht. De dag ervoor hadden we een duosprong gemaakt dus ja ...die ervaring was overweldigend en daar dacht ik nog positief aan terug terwijl ik meeging met de rondvlucht
Zou je ons aanbevelen? Ja
- DenHaag - 21/09/2021
- ID: 5ac929cd-953c-4efb-9445-e90ab77cfa26 -
10

Fantastische rondvlucht

Afgelopen weekend hebben we onze ouders, voor de 80e verjaardag van onze vader, een rondvlucht boven Texel cadeau gedaan. En wat hebben ze genoten: het eiland, de Waddenzee en een stuk Vlieland uit de lucht, wat vonden ze het bijzonder. En wij zaten met ons kopje koffie jaloers toe te kijken op het vliegveld. Voor herhaling vatbaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 21/09/2021
- ID: d2d916af-118d-4acb-9020-476241325d19 -
10

Grandioos Genoten

Grandioos genoten van mijn verjaardagscadeau. Piloot Sam was fantastich. Hij was aardig, geduldig en betrok ons 2 jarig dochtertje die voor het eerst ging vliegen bij de hele vlucht. Meneer Aap, kreeg een speciaal plekje en oma was onze co-piloot. We hebben genoten onder de begeleiding van piloot Sam. Een echte aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 20/09/2021
- ID: 69be6b98-4d22-4691-b776-4b91554ded75 -
10

Beeindruckender Blick auf das Wattenmeer

Die Erwartungen die geliebte Insel aus der Luft zu sehen wurden voll erfüllt. Übertroffen wurden diese Erwartungen durch die sensationellen Bilder des Wattenmeeres aus der Vogelperspektive. Der Flug war komfortabel und sehr sicher. Ein Wunsch ist in Erfüllung gegangen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rheinberg - 20/09/2021
- ID: ffa4ec4e-d5cc-428a-ba7f-acef7079f24f -
10

Waanzinnig!

Het was een geweldig ervaring. Ik was voor het eerst met een rondvlucht mee en zou het zo weer doen mede dankzij het weer en natuurlijk de piloot werd een vlucht om niet meer te vergeten. Dank je wel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bovenkarspel - 19/09/2021
- ID: 1a126c0f-d53b-4660-968e-81fb8933e4f8 -
10

Ongelooflijk

Een ervaring om nooit weer te vergeten prachtig hoe Texel en het wad er van boven uitziet
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Loppersum - 19/09/2021
- ID: 5b982fca-a87d-4104-9755-58bb5c766a25 -
10

Fantastische ervaring

Wat onwijs leuk! Super mooi uitzicht vanaf boven en het was erg leuk om zelf het roer in handen te hebben. Aardige piloot die uitleg gaf over het vliegtuig en omgeving. De 2 passagiers waren me kinderen van 12 en 9 jaar, die vonden het prachtig en wilden eigenlijk meteen nog een keer. Ik raad het zeker aan!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 19/09/2021
- ID: 9fddad94-aaa4-4131-8a16-a9890c2c83d8 -
10

Geweldige ervaring!

De eilanden van bovenaf aanschouwen heeft iets magisch. Met zo af en toe een voorbij schietende wolk of een zwerm vogels, zien hoe prachtig het Waddengebied is!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 19/09/2021
- ID: 7b43cf77-b02b-44ea-abb9-91cdef522603 -
10

Super leuke ervaring.

Heel gaaf om het eiland vliegend te ontdekken. Hele aardige en vakkundige piloot. Echt een unieke ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Renswoude - 19/09/2021
- ID: 94fe14b7-87d6-4c9d-a445-e92beb1d5b24 -
10

er is maar 1 woord voor nodig: prachtig!

ik heb onwijs genoten van de vlucht over de waddeneilanden! parallel aan het andere vliegtuigje naast ons maakte het nog mooier. ik heb hele mooie beelden en geweldige herinneringen gemaakt. het was een hele vette ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoorn - 19/09/2021
- ID: 4fcd1980-21e1-41ab-baf9-3fb11d520d15 -
10

Erg geslaagd!

Het was een ontzettend leuke ervaring. Kind mocht naast de pilot zitten en had de dag van zijn leven. Zeker doen als je op texel bent!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den haag - 18/09/2021
- ID: 13b4a91a-933d-4eab-9321-38c36e83e8da -
3

Niet echt een aanrader....helaas

Wij zaten achterin het vliegtuigje waarvandaan je sowieso niet echt foto’s kunt maken. Er werd ook niet verteld waar we vlogen. Sterker nog, er werd niets gezegd. Bovendien konden we door de nevel ook bijna niets zien. Heel jammer. Absoluut de € 210,00 niet waard.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Heerhugowaard - 17/09/2021
- ID: c6a8eaaf-5ae5-4304-a23d-6697a8930892 -
10

Fantastisch

Onze vliegtocht die we op 15 sept 2021 hebben gemaakt was zeer geslaagd. Ondanks de laag hangende bewolking hadden we een goed uitzicht over dit mooie eiland en de piloot wist uiteraard de de beste plekken te vinden. Tijdens de vlucht gaf de piloot regelmatig duidelijk uitleg over de plaatsen waar we overheen vlogen. We vertelden onze ervaring aan 2 andere gasten in ons hotel en die hebben direct ook een vliegtocht gereserveerd en bedankten ons voor deze tip. Voor herhaling vatbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 17/09/2021
- ID: f6ba0c9b-df42-43c5-ab75-644f24f5ee3c -
10

wat een geweldige ervaring

goede rustige piloot, goede vriendelijke service, alles top. ik had dit veel eerder moeten doen en dan een vlucht van een uur of zo. dit is wat ik eigenlijk had moeten worden....
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Julianadorp - 16/09/2021
- ID: d1e08c61-552b-44b7-940f-4377e6e179fc -
9

Prachtige vlucht boven Vlieland

Mooie lage vlucht over strand, Slufter, zeehonden en Vlieland.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Montfoort - 15/09/2021
- ID: c2862222-3197-4fc0-a06f-01dacea6a9ba -
10

Fantastisch!!

Goede ontvangst en introductie. Aardige en kundige piloot voor zover ik kan beoordelen :) Mooi weer geweldig uitzicht
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Huizen - 15/09/2021
- ID: ac706a70-cca1-489b-8ac4-4ad992d7e25f -
10

Geweldige ervaring

Wij hebben onze (bijna) 13 jarige zoon een rondvlucht van 25 min gegeven voor zijn verjaardag. Na het opstijgen mocht hij gelijk het stuur overnemen. Wat een ervaring!! De piloot op onze vlucht was super relaxed, vriendelijk en legde de zaken goed uit. Moeder en opa op de achterbank hebben ook genoten van de vlucht. Zoonlief kan niet wachten totdat we weer een keer op Texel zijn, dan komt hij graag weer naar het vliegveld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Duiven - 14/09/2021
- ID: 80c72a9e-7fe5-4e36-97a1-1f2caded88be -
6

Geweldig!! Dus...., we moeten zuinig zijn op onze waddenzee!!

De rondvlucht op zich was geweldig, al vind ik de tarieven wel wat aan de hoge kant. Verder werd ons pas bij het instappen vertelt, dat een vlucht over het water richting Vlieland niet mogelijk was vanwege militaire oefeningen op dat moment in dat gebied. Wat tevens inhield dat het bewonderen van de div. zeehonden op de zandplaten daardoor ook niet mogelijk was, en we uitweken naar het vaste land (Dn Helder), wat minder interessant was. Een teleurstelling toch. Ik had deze bovenstaande mededeling/bericht graag eerder willen horen van Tessel Air, voordat ik betaald had of men had wat van de prijs af kunnen halen, vanwege deze beperking. Niet gebeurd..., jammer. Wellicht voor een volgende keer ter overweging?? Mvg: Gert de Bruin
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 13/09/2021
- ID: 46fc1bfe-efe0-4a9e-8ba0-897df20cb345 -
10

Geweldige rondvlucht met fijne piloot Kimo

Mooie rondvlucht bij rustig weer en mooi uitzicht over Texel, Vlieland en Den Helder gemaakt met gezellige piloot Kimo, die veel wist te vertellen en ons erg leuke plekken heeft laten zien. Een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ‘sGravenzande - 13/09/2021
- ID: 7d7c191d-7091-4826-97e4-d66d42537a7b -
10

Het was een geweldige ervaring. Rondje om het eiland, boven de kust, langs de vuurtoren.

Het was een geweldige ervaring. Rondje om het eiland, boven de kust, langs de vuurtoren. Verder had ik geluk met het weer, waardoor ik de horizon kon zien. Ik wil volgend jaar weer een weekendje vliegen boeken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ROTTERDAM - 13/09/2021
- ID: a5957cce-fd5d-4eab-8338-519d90ac358a -
8

HEMELS

Ik zat naast de piloot, wat een voorrecht. Alleen het instappen was toch wel wat lastig wanneer je niet zo soepel meer bent. Maar toen ik eenmaal zat was het alleen maar genieten. Wat een prachtige, vaak nog ongerepte natuur van bovenaf te zien. Smaakt naar meer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaandijk - 12/09/2021
- ID: 8f419c2e-f394-4338-901d-edd6c6d809b5 -
10

Waanzinnig!

Wat een waanzinnig leuke ervaring was dit. Zelfs mijn man, die er een beetje tegenop zag om in zo'n klein vliegtuigje te gaan, vond het geweldig. Het is echt een belevenis en het was een hele mooie afsluiter van onze huwelijksreis op Texel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 12/09/2021
- ID: 397c9843-3069-4664-8e49-ecad4b96ee8b -
9

Duidelijk, goed georganiseerd en professioneel

Een kwartier gevlogen met Sam. Inchecken ging snel en soepel. Sam liet ons mooie plekjes zien en kon het een en ander goed uitleggen. Vliegtuig was oud en rammelde maar vloog prima. Jammer dat ervaren piloten nauwelijks betaald krijgen. Ze hebben toch een hele verantwoording? Zonder hen geen veiligheid en geen rindvluchten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Losser - 12/09/2021
- ID: a975bb3d-a4da-4a7d-952d-3fba9b563ed6 -
10

Helemaal in de wolken!

Wat was het een mooie vlucht. Door de lage bewolking zowel onder als boven de wolken gevlogen. Daarna door een gat in de wolk weer de landing ingezet. Ik was letterlijk en figuurlijk helemaal in de wolken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - 11/09/2021
- ID: 05988f7f-5032-4790-a47b-74b8ceaa0bc7 -
10

super mooi!

Tijdens ons verblijf in studio's DE VLIJT hebben we een vlucht geboekt. Onze piloot heeft met name over de wadden bij Texel en Vlieland gevlogen. Indrukwekkend mooi. Vanuit de lucht soms een prachtig abstract landschap. Natuurlijk hebben we ook zeehonden gezien.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- mierlo - 11/09/2021
- ID: 4a574ebd-4825-435c-9154-926bb7ca33f6 -
10

Een prachtige eerste vliegervaring voor mijn dochter

Ik was al eerder van plan om een keer naar Londen te vliegen met mijn dochter voor haar verjaardag, maar door de covid uitbraak was het er nog niet van gekomen, en dit bleek een heel leuk alternatief deze zomer toen we een weekje op Texel waren tijdens onze vakantie. Zo was die eerste keer toch heel bijzonder. Dochter superblij - en wij als ouders ook natuurlijk :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 10/09/2021
- ID: 94675bfb-828c-472c-83c2-39204fc7d655 -
10

Geweldig!

Vriendelijk ontvangst bij Paracentrum Texel en vertaalde zich door naar de vlucht. Ik heb een 'proefvlucht' gedaan van 10 minuutjes. Wat vliegt dat voorbij zeg. De piloot van dienst was ontzettend behulpzaam, kreeg een zeer nette uitleg en heb zelf even kunnen taxien maar vooral het zelf vliegen is grandioos. Zeer zeker voor herhaling vatbaar, maar dan een stukje langer ;-)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 09/09/2021
- ID: 7d3247a8-e2be-42d9-a8f9-1fc7f192a801 -
10

Schitterende beleving,op schitterende dag

Dit was een mooi verjaardagscadeau van mijn vrouw,eindelijk een prachtige vlucht kunnen maken boven mijn geliefde Texel.Met een zeer veilig gevoel nam ik plaats naast een deskundige en zeer vriendelijke piloot.Helaas weet ik niet zijn naam,maar het was op 8 sept om 13.50.Hij maakte ook nog na afloop van de vlucht leuke foto's bij het vliegtuigje, de PH TexDit was mede het prachtige weer een zeer bijzondere ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elsloo - 09/09/2021
- ID: 72362b9b-de89-4dd2-940c-9dbf68fdac3b -

Google, Facebook & tripadvisor

data nog niet gekoppeld