Coronavirus

Deze pagina updaten we continue met de meest recente informatie over hoe we als Tessel Air omgaan met de huidige gezondheidsproblematiek die gepaard gaat met het Coronavirus.

UPDATE 29/06/2020 om 15:23 uur:

Fantastisch nieuws: vanaf woensdag 1 juli kunnen we weer onbeperkt vliegen! Wel met een mondkapje op vanwege de hygiëne richtlijnen. Ook desinfecteren we de veel gebruikte oppervlakten in elk toestel voor elke vlucht.

Online boeken kan via deze link

UPDATE 13/06/2020 om 13:59 uur:

Helaas hebben we nog steeds geen zekerheid over wanneer we weer kunnen starten met de rondvluchten. We hebben goede hoop dat we vanaf 2 juli weer mogen vliegen.

Al onze gasten die een vlucht gereserveerd hadden in de periode tussen 15 juni en 1 juli hebben vandaag onderstaand bericht van ons ontvangen.

Beste aspirant vlieger van Tessel-Air,

Je hebt in de komende periode een vlucht gereserveerd bij Tessel-Air. Helaas zijn we, gezien de huidige gezondheidsproblematiek, genoodzaakt om tot 1 juli alle vluchten op te schorten. 

Als de gezondheidssituatie weer terug naar normaal is kun je op de corona update pagina op onze website zien of wij ook weer operationeel zijn wat het vliegen betreft. We plannen dan graag een nieuwe vlucht met je in!

Je vlucht naar een andere datum verzetten:
Met betrekking tot een vlucht op een later moment inboeken, dat gaat heel gemakkelijk. E-mail ons dan met de volgende informatie: 

 • De dag en het tijdstip van je huidige boeking
 • De naam waar je huidige boeking onder is gemaakt
 • De gewenste nieuwe dag en tijdstip

Je vlucht uitstellen als je nog geen nieuwe datum hebt:
Als je de vlucht wilt verzetten naar een nog nader te bepalen datum is dat ook heel makkelijk. Dan behouden we je informatie en kunnen we zodra je een nieuwe datum in gedachten hebt je vlucht daar op inboeken. E-mail ons dan met de volgende informatie:  

 • De dag en het tijdstip van je huidige boeking
 • De naam waar je huidige boeking onder is gemaakt

Gevolgen van de Covid-19 crisis: 
Omdat het op dit moment natuurlijk nog niet duidelijk is hoe alles verder zal verlopen met de huidige gezondheidsproblematiek vragen we je (voor de zekerheid) om zelf ook in de gaten te houden of onze operaties weer terug naar normaal zijn op je vlieg-dag door de corona update pagina op onze website te raadplegen.  

Hier verder wat algemene informatie over hoe wij omgaan met de gevolgen van het Corona virus:

 • Alle vluchten tot 1 juli zijn in eerste instantie opgeschort.
 • We zorgen ervoor dat niemand zijn of haar vlucht niet kan maken vanwege dit uitstel: de verloopdatum van alle vluchten en cadeaubonnen die door ons zijn verkocht worden in eerste instantie met 12 maanden verlengd.
 • Over het verlengen van de geldigheid van cadeaubonnen/ vouchers van andere bedrijven kunnen wij helaas niets beslissen. De informatie updates die we daar over hebben ontvangen van verschillende bedrijven vind je op de corona update pagina op onze website.   

We hopen dat dit bericht je in goede gezondheid bereikt en dat je komende periode goed en veilig door zult komen.

Namens het hele team van Tessel Air. 

UPDATE 04/06/2020 om 16:56 uur:

Helaas hebben we nog geen zekerheid over wanneer we weer kunnen starten met de rondvluchten. We verwachten dat dit rond 15 juni zal zijn.  

UPDATE 12/05/2020 om 16:25 uur:

We hebben (zeer) goede hoop dat we vanaf 1 Juni de vluchten weer kunnen en mogen uitvoeren. Dit natuurlijk met de nodige hygiëne aanpassingen en met inachtneming van de RIVM richtlijnen. 

UPDATE 12/05/2020 om 16:00 uur:

We hebben van Voucher leverancier WF-deals vernomen dat zij de geldigheid van alle uitstaande vouchers met 1 jaar hebben verlengd.

UPDATE 22/04/2020 om 09:27 uur:

De periode waarin we gesloten zullen zijn is verlengd tot en met 19 mei, in lijn met de richtlijnen voor de Horeca.

UPDATE 01/04/2020 om 11:20 uur:

De periode waarin we gesloten zullen zijn is verlengd tot en met 28 april, in lijn met de richtlijnen voor de Horeca.

UPDATE 25/03/2020 om 09:57 uur:

Groupon heeft aangegeven de geldigheid van al haar vouchers met 1 jaar te verlengen. Dit in plaats van de twee maanden verlenging die initieel was uitgegeven.

UPDATE 24/03/2020 om 14:37 uur:

Op 16/03/2020 is de verloopdatum van alle cadeaubonnen die door ons zelf zijn uitgegeven al met 6 maanden verlengd.

Zojuist is besloten om deze extra geldigheidsduur met nog eens 6 extra maanden te verlengen. Hiermee is de standaard geldigheidsduur van de door ons zelf uitgegeven cadeaubonnen nu van 2 jaar naar 3 jaar gegaan om iedereen de kans te geven om zijn of haar vlucht te komen maken.

UPDATE 24/03/2020 om 14:32 uur:

Voucher leverancier Vakantie Veilingen heeft aan ons aangegeven dat de verloop datum van alle reeds uitgegeven vouchers voor Tessel Air met 1 jaar verlengd wordt.

UPDATE 20/03/2020 om 16:16 uur:

De verloopdatum van de volgende vouchers is -in eerste instantie- verlengd tot 31-05-2020:

 • AH-Uitjes spaaractie voor een 2e toegangskaartje
 • ING
 • Personeelsvoordeelwinkel
 • Erop Uit Voordeelkaart
 • NKC Voordeelkaart
 • Renault
 • PriceWise
 • BPG
 • Actify
 • BNM Club
 • Cendris Coins
 • Faber Sparen
 • Mijn Remeha
 • Samsung Loyalty Points
 • Tenzing Miles
 • Total Club
 • ViaAVIA

UPDATE 19/03/2020 om 09:30 uur:

Groupon heeft aangegeven de geldigheid van al haar vouchers met twee maanden te verlengen.

UPDATE 16/03/2020 om 16:24 uur:

Voucher leverancier Surprise Factory heeft aan ons aangegeven dat de verloop datum van alle reeds uitgegeven vouchers met 3 maanden verlengd wordt.

UPDATE 16/03/2020 om 16:15 uur:

Gezien de overheids maatregelen die op zondag 15 Maart zijn aangekondigd (het sluiten van scholen, horeca, etc. t/m 6 April) heeft onze directie besloten de rondvluchten gedurende deze periode op te schorten. 

Al onze gasten die in deze periode een rondvlucht, of rondvlucht speciaal hebben gereserveerd is op maandag 16 Maart dan ook onderstaande email gestuurd:

Beste aspirant vlieger van Tessel-Air,

Je hebt in de komende periode een vlucht gereserveerd bij Tessel-Air. Helaas zijn we, gezien de huidige gezondheidsproblematiek, genoodzaakt om in ieder geval tot en met 6 april alle vluchten op te schorten. 

Zodra er meer duidelijkheid is met betrekking tot de huidige gezondheidssituatie zullen we je natuurlijk onmiddellijk per e-mail informeren. Deze e-mail berichten zullen we dan ook op deze website publiceren.

We vertrouwen op je begrip en wensen iedereen vooral een goede gezondheid toe in deze vervelende periode. 

Namens directie en medewerkers Tessel-Air
 
 

VEEL GESTELDE VRAGEN
Hier een aantal veel gestelde vragen en antwoorden die je misschien kunnen helpen:

Vraag: ik heb een Tessel-Air cadeaubon die misschien verloopt. Blijven die nu langer geldig?
Jazeker; daar kunnen we goed nieuws melden! Van alle cadeaubonnen die door ons zelf zijn uitgegeven verlengen we in eerste instantie de verloopdatum met 6 maanden. Zo heeft iedereen kans om zijn of haar cadeaubon te gebruiken.

Vraag: ik heb een voucher bij een ander bedrijf gekocht (b.v. Vakantieveilingen of Groupon) die binnenkort verloopt. Kan ik zo’n voucher na de verloopdatum nog bij Tessel-Air verzilveren?
Over de geldigheid van cadeaubonnen/ vouchers van andere bedrijven kunnen wij helaas niets zeggen. Je zult deze vraag moeten stellen bij het bedrijf dat je de bon of voucher heeft verkocht. Grote kans dat ook zij een coulance regeling hebben met betrekking tot bonnen die in deze periode verlopen.

Vlucht boeken Cadeaubon kopen